brrr vdaka za tipy.Budem sa asi musiet vybrat do obchodov,lebo cez net nakup oblecenia nedavam.Najhorsie je,ze pod vplyvom pocasia z prace idem vacsinou rovno domov a davam "slofika" ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Koupila jsem si ostrihani vlasu. Neni to sice presne to, co jsem si predstavovala, ale moje vlasy byly v tak hroznym stavu, ze jsem stejne uplne prestastna!!!
Jo, to bych taky měla...Jsem na to stříhání děsná.
Jinak jsem si teda konečně koupila ty Stan Smithy.

A nenávidím to tu, protože už pár dní sjíždím Timberlands ![]()
já viděla v sobotu naživo ty růžový.. jako nebyly špatný, ale celkovej styling byl![]()
Růžový nechci, stejně si nakonec nekoupím žádný ![]()
Ale asi bych tento typ botů užila. (Na to pobíhání kolem řeky dvakrát denně
)
No ja sla do nejblizsiho kadernictvi, protoze to byl des. Tak uz je to lepsi, ackoliv ten strih jsem chtela trochu jiny, ale nevadi, zas me kadernice videla poprve, priste by to uz tak upravila. A pritel rikal, ze takovy ucesy jsou stejne pro stary:))). Ty timberlandy me teda hodne lakaj, ale za plnou cenu fakt ne. Ale ty svoje stan smithy fakt miluju, uz se tesim na jaro:-). A to jsem si puvodne taky rikala, ze skoda penez...
Ty ruzovy se mi taky libej, ale to je tak do mesta, to bude hned spinave. Ja bych potrebovala nejaky univerzalky na vikendove pousteni slepic vcetne. Prakticke jsou dost, kor takhle s detma na to vecny courani po venku. Je to teda vec.....
no jak píše karja, s děckama by vypadaly za chvíli strašně. si to moc dobře pamatuju:-)
viktorka_od splavu No já uvažuju tak nejvíc nad těma tmavě modrýma, líbí se mi i ty klasický nebo khaki, páč zas černý mám marteny a to už bych byla jak Šmoulinka, co měla ve skříni 20 stejných šatiček...
Ale vídávám jednu slečnu v těch světlých, ne růžových, ale taková ta béžová světlá a jsou nádherný, ale fakt ne pro mě.
Jinak kadeřnictví bych měla taky navštívit, pro jistotu i s obrázkem:
Můj nesmrtelnej účes.

Takhle to mam, jen jsem to chtela vzadu vic strihnout a to jsem nejak nevykomunikovala. Ty svetle sede se mi nelibi a na udrzbu by to byl podes, khaki ci klasiku ti schvaluji. Verim, ze je zlevni:-)
jojo dnes mám na hlavě to samý včetně barvy
nevím co mě to napadlo ale ano, fialová - a měla jsem z toho hrozný sny, že jsem se vzbudila a měla na hlavě šedý a růžový pruhy jak tchoř. no samozřejmě je to jen tmavý lehce s odleskem
Odměna za náročný víkend.

nemáte někdo z háemka tuto bundu? ...nebo neviděl jste ji naživo? je to jejich premium řada a ta obvykle v obchodech nebývá k vidění ![]()

řekla bych, že jsem kolem ní šla ve vaňkovce, ale nemůžu zaručit. blíž jsem ji nezkoumala. jen kdybyste to třeba měla blízko, tak se možná můžete podívat :)
A nema ji @paktofonika ve vlakne Dnesni outfit? Ale mozna se mylim.
Nie nie, moja je zo Zary :-)
moc díky za info, do vaňkovky to mám trochu z ruky
ale překvapuje mě, že se i v obchodech dá vidět nějaký produkt z premium řady, to by byla docela dobrá zpráva... zkusím ověřit dotazem v obchodě
vypadají hodně podobně, možná háemko opisuje od Zary
jen mám pocit, že ta ze Zary není kožená? ale možná se taky pletu. každopádně se mi na paktofonika moc líbí
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články