Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 22:11

Najlepší telefón aký som kedy mala bola táto vyklápacia motorola. (nezahrňuje smartfóny)

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 22:18
Reakce na paktofonika:

Jeee, Razor, ten jsem taky měla a nejdřív se mi vůbec nelíbil. Dostala jsem ho jako dárek a nebyla jsem moc vděčná  přitom to byl top telefon. Ale přišla jsem mu na chuť!

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 22:20
Reakce na paktofonika:

Ten jsem taky mela, ten byl super.

Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 22:24
Reakce na paktofonika:

Heh, taký som zdedila po otcovi, keď ho u nich vo firme odpísali, po véčku som hrozne dlho túžila... a bol fakt super!

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 22:43
Reakce na paktofonika:

Motorolu Razor mam taky porad doma, jestli mas zajem!  Odemcena, pripravena k pouziti :)) Ruzova 

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 18. listopadu 2017 00:11

protoze muj telefon je v oprave (mam ho tri mesice, takze zarucni), mam nahradni telefon, kterym je.... tlacitkova nokia C2  nejvetsi prusvih je, ze musim dopredu dohonit klienty a nahlasit to, aby mi jen volali nebo smskovali a fakt, ze je na VELKOU simku... tu nemam uz nejmin ctyri roky. no, zejtra mi ma kamaradka privezt svuj starsi dotykac, tesim se jak mala...

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 18. listopadu 2017 00:18

já mám docela nedlouho jakýsi chytrý telefon, a nenávidím ho od první chvíle, co ho mám. vůbec netuším, co na nich lidi vidíte.

hovor se nedá přijmout, ani položit, můžu šudlat po displaji, jak chci. sms se blbě píše, pořád nějaké překlepy. pořád vypadá naprosto nechutně zachmataně. ten krám se nedá nijak normálně pohodlně držet v jedné ruce a tou rukou psát sms, musí se držet oběma  fakt nevidím žádný klad. nejsem typ, který ho používá k čemukoli jinému, než sms a volání a jako diář, takže nic nevyvažuje jeho přehršel negativ. zlatá manažerská stará nokia.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 18. listopadu 2017 00:21
Reakce na Jiná Realita:

mivala jsem to stejne, pak jsem se prestehovala do prahy, zjistila, ze by se mi prubezne mohly hodit mapy a informace z dpp a uz to jelo. dneska jsem bez chytreho mobilu jak bez ruky...

Offline Karja
44654 příspěvků moje polička 18. listopadu 2017 01:16
Reakce na Jiná Realita:

Muzes si do nej treba nahrat menstruacni kalendar☺. No a to je s fotkama asi vsechno nac ho mam, plus jeste na nim obcas smazim tady na parfumanii.

Online Miru
16767 příspěvků moje polička 18. listopadu 2017 07:02
Reakce na Jiná Realita:

Jak já Ti rozumím.!

Zlatá tlačítková Nokia!

(Stačil mi jeden den, kdy, jakože budu moderní, jsem si s nim zkusila existovat, a teda - nikdy více...)

Mam ji a jinou nechci.

Sice me dost lidí naplašilo, že tyhle vykopávky jsou totálně out, že už se nedělají.

Ale když jsem před pár dny v obchodě s lyžemi, plackami a televizemi(= říkám tomu tak,  rozuměj - s bezdotykáči)

viděla i staré dobobré tlačítkové - spadl mi kámen ze srdce.

Sice jich bylo na výběr asi z pěti oproti těm in(pres dvacet druhů.?), ale hlavně že jsou

Online viktorka_od splavu
49307 příspěvků moje polička 18. listopadu 2017 07:23
Reakce na Jiná Realita:

ja ho taky pouzivam jako navigaci pesmo i v aute, jako jizdenku na mhd, jako knizku, mam haldy aplikaci typu nakupni seznam, predpovedi pocasi, samozrejme ten menstruacni kalendar:-) ruzne poznamky, pripominky... mam maly takze jednou rukou se ovladat da, ale pohodlne na psani to neni. vzit nebo vytocit hovor v pohode. a pouzivam vlhke ubrousky na bryle

Online Potrefenáhusa
38834 příspěvků moje polička 18. listopadu 2017 09:46

tak mě už by tlačítkovej telefon rozhodně nestačil, hlavně nutně potřebuju ten foťák při ruce. Klasický smsky mi taky přijdou celkem nepohodlný už. Zvládám psát jednou rukou i za chůze, že by se mi nepovedlo zvednout telefon, nebo někam zavolat, se mi teda ještě nikdy nestalo. 

Online Potrefenáhusa
38834 příspěvků moje polička 18. listopadu 2017 09:47
Reakce na moninika:

já miluju z Lushe bombu Twilight, to kdyby se vyrábělo jako parfém, polejvám se tím od rána do večera. Bordel ve vaně to teda dělá, ale i tak jednou za čas...

Offline 999
19810 příspěvků moje polička 18. listopadu 2017 10:24
Reakce na Jiná Realita:

Já tedy na IPhone nedám dopustit. Stačí mít někde chvíli pauzu a vyřídím 20 věcí za pět minut... Zkontroluju bankovnictví, zamluvím stůl na večer do restaurace, zjistím dědovi, kdy mu jede vlak a pošlu mu mapu místa, kam se má dostat, projedu výstavy a koncerty, pošlu babičce recept, na který se mě ptala, odpovím na email, kouknu do massengeru, podívám se, kolik bude stupňů o víkendu v Benátkách, najdu v diáři, co mě čeká zítra, ověřím v překladači, že jsem správně porozuměla tomu slovu, použiju kalkulačku, najdu kurz koruny, podívám se na fb, zjistím, kolik jsem ušla km...

A mezitím přejedu taxíkem z bodu A do bodu B...:-).

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 18. listopadu 2017 10:28
Reakce na 999:

Taky mi to připadá, jako kdyby se vstupem praček na trh někdo velebil valchy

Offline 999
19810 příspěvků moje polička 18. listopadu 2017 10:35
Reakce na Mutziputzi:

Valchu jsem naposledy použila, když jsem jela lyžovat na ledovec a kamarád mi řekl, že ta manažerská Nokia vydrží s baterkou celý den i v mínus deseti...:-). Vydržela asi pět dni na jedno nabití...

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 18. listopadu 2017 10:38
Reakce na Potrefenáhusa:

a co posíláte místo sms? :-O

já na fb nejsem, celé dny pracuju na notebooku, kde si všechno vyřídím, nic si nezamlouvám, mhd nejezdím, platit bych telefonem nikdy nechtěla, a foťák, kalkulačka, diář a poznámky jsou i na tlačítkových. prostě na tom chytrým telefonu není nic navíc, než potřebuju, ale je to ztíženo jeho velikostí a hladkostí a náchylností k poškození a malými "tlačítky" na klávesnici.

a hlavně se mi potí ruce. s tím prostě chytrý telefon jednou rukou ovládat nejde. ani přijímat ty hovory. jediná výhoda je, že se mi automaticky páruje s autem, ale to by podlě mě zvládla i stará nokia, protože už před dvaceti lety měla bluetooth!

Offline Karja
44654 příspěvků moje polička 18. listopadu 2017 10:44
Reakce na Jiná Realita:

Tak chapu, ale treba ty dnesni fotaky na chytrych telefonech fotakem ve starym telefonu nenahradis, to je nesrovnatelna kvalita. Ale jinak ovladani obouruc, plus velikost, plus rozbitnost me taky driv stvala, ale zvykla jsem si. Hlavne nedam dopustit na navigaci, chodim hodne pesky po meste - nesnasim mhd prestupy a to je proste k nezaplaceni.

Offline 999
19810 příspěvků moje polička 18. listopadu 2017 10:47

Tohle byl můj telefon na začátku tisíciletí... To, že se display změnil na zrcátko bych ocenila i teď...