To s tím tykáním je to o zvyku, já si taky myslela, jak mi to nepůjde a teď sem si na to tak zvykla, že mám ‘problém’, musím myslet na to, že tu někomu pořád vykam.
Co jste si dnes koupili/y?
Díky, už je máte doma? Z prouktovny mi přijdě, že jsou nějaké děsně tenoučné, tak abych v nich zas nemrzla
Bože,abych předešla dotazům, cože to zkouším,předstírala jsem,že se mi zakutálel prstýnek. Vkleče dosáhnu celou dlaní,dokonce i s rezervou. Manžel prohledává s baterkou prostor pod sedačkou a já nevím,jak vysvětlím,kdeže vlastně byl ![]()
presne! taky jsem t-rex s kratkejma nozickama!;)
Doma ešte niesú, budem informovať. Mne by nevadilo ak budú tenšie, v práci je hrozné teplo
![]()
tvrdte, ze jste myslela, ze se zakutaleltam, on byl mrska v gauci a sedla jste si na nej
Nechať? Vrátiť? ![]()

Estee lauder pure color love, odstín strapless.
Vrátiť
Vrátit, nebo na zahradní práce jako montérky.
Díky, zaujala mne, že ti dost sedí a vypadá na takový uni odstín :)
Tak já teď před kolegou předstírala hledání zapadlého papírku pod stolem, abych si změřila ruce. ![]()
Dosáhnu, ale dlaně ani náhodou. A to jsem si myslela, že mám dlouhé údy, přitom jsem skoro T-rex... ![]()
a Tak Betty tak som ich nakoniec nechala. Som tu šokovala osadenstvo v práci. ![]()
Ked ma uvidí manžel, dúfam, že zasalutuje. ![]()
Aby ti nedezertoval
..ne ba ne neni to na dezerci ;-)
mně by se docela líbily na venčení - odkud jsou?
Bon prix. Na venčenie budú super. Inak aj látka je taká pevnejšia, na také túry všelijaké to je ok.
Tohle ukázat doma, tak už to mám koupený:-D. Takže třeba i u vás se to bude líbit:-D.
Ja zase, ze nekomu tykam. Vlastne uz vubec netusim komu tykam a vykam. Asi by bylo nejjednodusi tykat vsem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články