No právě, člověk v tom začne mít bordel ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Ja už tykam všetkým. Len je blbe, že niekedy to premietnem do reálneho života, no. ![]()
Tykání jsme si, vesměs s úlevou, odsouhlasily po přesunu s první vlnou exulantek. Od té doby mi ho nikdo nevytkl.
Tykám všem a když jsem se s některými dámami setkala naživo, rovnou jsme v tykání pokračovaly...:-).
Jo, já mluvím občas v práci o některých lidech křestním jménem nebo nějakou interní přezdívkou, takže jsem si takhle s pánem na schůzce potykala ve stylu prosím tě Ondro:-D. No byl to trapas,fakt si nemáme co tykat, ale přešlo se to:-D.

Tak dlouho jsem se na ni chodila koukat, až jsem si ji koupila. A taky letenky do Palerma.
Už jsem se o tykání jednou pokoušela, ale vždycky sklouznu k vykání...budu se na to muset zaměřit :)
Palermo závidím. ![]()
být jednobarevné, tak super, podle mě, střih OK, vzor ne
Práve som pozerala látky, že si podla nich dám ušit jednofarebné. A mierne dlhšie. Bez vreciek.
Aby to nedopadlo ako tie posledné šaty ktoré ste si dala ušiť ![]()
Ještě nic, ale našla jsem interesant eshop...a né neni muj![]()
taky jsem ho nasla minuly tyden :)
zkusila jsem objednat ty caje coby drobne vanocni darky
Hezké věci, některé produkty znám. Objednám nějaké drobnosti na Vánoce.
Mango 30% na všetko. Kód Black17 ![]()

Čokoláda Jordis je fajn.
Ale zaujaly mne ty čajové olejové parfémy (pořád hledám tu vysněnou čajovku), znalkyně, co myslíte?
No tak nech sa darí. Strih je asi jednoduchý, možno by som to zvládla aj ja ale nemám overlock
A príprava na jar/leto

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články