Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 23. listopadu 2017 20:00

Někdo už nakupujue na jaro  ( paktofonika pěkné boty) a já se připravuji na ty třeskuté mrazy. 

A ještě kolettivní rtěnku EL (díky za tip) a vůni JM - nešlo odolat.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 23. listopadu 2017 20:07

Kúpila som toto, neskutočne to vonia. Vydrhla som s tým kúpelnu a  Vonia to presne takisto ako malinový ocot na vlasy z Yves Rocher, ktorý nič nerobí. 

Offline pecka
6195 příspěvků moje polička 23. listopadu 2017 20:10
Reakce na paktofonika:

Takze ked ten malinovy ocot dostanem ako darcek (myslim,ze je to on),nebudem vonat ani ako malina? Som sklamana  (to bol zart)

Inak pekny nakup 

Offline Kokoska
34885 příspěvků moje polička 23. listopadu 2017 20:12
Reakce na paktofonika:

Taky jsem se nechala nachytat na malinový ocet. A ještě nějaký šampon pro povzbuzení růstu vlasů. Poprvé dobrý, ale pak mi to tak zdrsnilo vlasy, že ani s kondicionérem jsem to nedokázala rozčesat a málem jsem v tom zlomila kartáč.

https://www.yves-rocher.cz/sampon_podporujici_rust_vlasu

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 23. listopadu 2017 20:13
Reakce na pecka:

No poviem ti pravdu, že chvíľu mi vlasy voňali ale nič extra to nieje. Musela som vyliať pomaly štvrť fľašky. 

Offline pecka
6195 příspěvků moje polička 23. listopadu 2017 20:13
Reakce na nellielovett:

Skoda,ze v takych sukniach som ako stan,no okuliarov nikdy nie je dost A asi Ti dam nakupit darceky,ked si taka sikovna.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 23. listopadu 2017 20:19
Reakce na Kokoska:

Tak si kúpte čistič, ten vám rozvonia aspoň kúpelnu. :D Ja som z Yves rocher kupovala sprchovacie Jardins...a krém na ruky, ale už ani to nekupujem. Iné produkty ma nikdy nezaujali natoľko aby som kúpila znovu. 

Offline tina
6315 příspěvků moje polička 23. listopadu 2017 20:27
Reakce na paktofonika:

Taky už tam nechodím, jen ještě dojíždím zásoby.

Offline Kokoska
34885 příspěvků moje polička 23. listopadu 2017 20:31
Reakce na paktofonika:

Ty sprcháče nebývaly špatné, ale nějak jsem si zvykla na sprchové oleje, mám ráda z Rituals.

Offline continuity
43028 příspěvků moje polička 23. listopadu 2017 20:41

ja jsem prave zjistila, ze se mi YR sprchovy cestovni gel vykydl do kozmeticke tasky grrr!

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 23. listopadu 2017 21:30
Reakce na paktofonika:

A kromě vůně to má i nějaký čistící efekt? Používám Frosch na zrcadla, ten je super, mycí prostředek na nádobí byl jakžtakž, ten jsem nahradila ecoverem, prací gel byla katastrofa a myslím cosi na WC, taky žádný zázrak. 

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 23. listopadu 2017 23:40
Reakce na Krehutka:

Ecover na nádobí!! Nejlepší čisticí prostředek ever!! :)

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 24. listopadu 2017 06:25
Reakce na Krehutka:

V pohode to vyčistilo aj vodný kameň. Ja ho teda veľa nemám tým že upratujem často. Ja som to kúpila hlavne kvôli vôni ale aj s čistiacim účinkom som spokojná. Gel na riady som mala tiež ten som nakoniec vymenila za Ecover, ale aj s tým Frosh som bola spokojná. Čistič na WC som mala a nič moc, soda čistič bol fajn ale chcela som znížiť počet čistiacich prípravkov doma tak na kuchyňu a kúpelnu používam octový čistič(foto nižšie) a ten je skvelý. Vvyčistí to aj ten najusadenejší kameň, stačí ho nechať trochu pôsobiť a všetko ide dolu. Doporučujem!!! Potom som mala ešte univerzálny levanduľový čistič, má príjemnú vôňu. Sem tam ho kúpim ale nič čo by som nutne potrebovala. Čistič na drevo je taký obyč. 

No zhrnutie: Som spokojná s Frosh na zrkadlá, octovým čističom, soda čističom, levanduľovým uni čističom a malinový kúpim určite znovu :D Pracie prostriedky som neskúšala. Ale top je ten octový

Online Janulik03
20233 příspěvků moje polička 24. listopadu 2017 06:40
Reakce na paktofonika:

Takže nová škrobenka? 

Offline jajkaz
23 příspěvků moje polička 24. listopadu 2017 07:07

Deciem ma Black Friday slevy na vybrany sady/ produkty! Tri jsem tam prece nemohla nechat

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 24. listopadu 2017 07:08
Reakce na jajkaz:

Ach jo, ani mi nepripomínaj  Som mala problém s platbou, strhli mi to trikrát. No som zvedavá ako to dopadne. Som kvôli tomu v noci ani nespala. 

Offline jajkaz
23 příspěvků moje polička 24. listopadu 2017 07:14
Reakce na paktofonika:

Tak to mame stejnou zkusenost :) Ale uz mi dorazil mail, ze posilaji refund. Jeste musim zkontrolovat kreditku a k tomu doufam, ze mi zrusi druhou objednavku, kterou jsem v navalu silenstvi udelala..

Ale neboj, prijde mi, ze jsou opravdu vstricni, tak budes mit penize zpet

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 24. listopadu 2017 09:39
Reakce na jajkaz:

No tak dúfam ze sa to vyrieši.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 24. listopadu 2017 09:40

Kúpila som si aj čiernu 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 24. listopadu 2017 11:36

Jako bych tady včera nic neřekla...

A kód na 25 % slevu na vše v Lindexu je BLACKFRIDAY17, kdyby to někoho zajímalo. :)

Chtěla jsem se podívat i na ten Deciem, protože jsem měla už dlouho vyhlídlý Sanskrit Saponins a ten červenej peeling z Ordinary, ale už několik hodin mají web mimo provoz, asi znamení.