krasne
Co jste si dnes koupili/y?
Taky jsem toho využila. Sukně mango, brýle jsou Komono.
Pár drobností na hnst.ly, bioografii Jobse a všechny dárky mám nakoupený.

Jj, aj sukňu som kúpila. A dúfam že mi tie nohavice budú.
Okuliare sú pekné. Ja mam asi dvoje a za celé leto som mala slnečné na očiach tak asi 5x.
To ti závidím, že máš nakoupeno. Já mám od včera balící papír ale nic do něj
Nějak letos nevím...
Obětovala jsem se, vzorky objednány.
Já mám spíš problém, že některé dárky bych si nejradši nechala sama.
Já si během roku zapisuju, o čem kdo mluvil, tak je to pak celkem snadný.
paktofonika mám doma vícero brýlí, nosím všechny, pořád, celoročně. Na všech fotkách mám brýle. ![]()
Ja mam tiež na všetkých fotkách okuliare
. Mňa to nebaví striedať no.
Já si včera koupila telefon, takže tím jsem asi s veškerýma black friday nákupama začala i skončila najednou. ![]()
Ale radost mám převelikou, tak mi snad ještě dlouho vydrží a nebudu mít nutkání rozfofrovat poslední zbytky peněz... I když, ještě bych si měla vybrat kryt... :D

No dík teda. tak tú peknú z manga mi neukážeš, ale totok ano?????????
EEEEh tá dnešná mládež už tiež nie je čo bývalo. Nemá to úctu k starším. Bleh!!!![]()
Ta sukně se super, taková by mi myslím taky šla. Ta sleva je asi jen na eshop, což? No, každopádně zítra budu čas si ji vyzkoušet aspoň.
Jestli chceš, můžu Ti přeposlat email, kde je čárový kód, který ukážeš při nákupu v obchodě. Já nakoupila online, takže ho nevyužiju.
Kde prosím kupuješ ty Komono brýle? Na freshlabels nebo zoot? Nebo někde jinde?![]()
Já jedny mám (díky tobě hihi) a ještě jedny bych rozhodně užila.![]()
Od té doby, co zrušili v Brně frashlabels, tak na zootu. Objednávám si jich vždy vícero a zkouším. Tyto konkrétní jsem si zkoušela už na jaře a od tý doby je mám na wishlistu, jen to nebylo úplně akutní.
Teď má navíc zoot celkem dobré slevy.
Tak som zvedavá na referencie!!!
Dám to sem. Bunda dorazila, kým som vyfotila, skoro som sa uvarila.

Dobrá ne? Já jsem v ní zažila taky slušnou saunu teda![]()
Tepla až až. Hádam využijem. Ale páči sa mi a hlavne ta kapucňa.
Děkuju, jsi moc hodná, ale já se tam nakonec vůbec nedostanu :/
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články