Odkud je prosím sukně?
Co jste si dnes koupili/y?
Dovolím si odpovědět za Lunu. Myslím, že je to tato kabelka.
A možná by se něco našlo i zde.
Děkuji za info. Když já si jsem celkem jistá, že vagabond má v lednu 50% na kabelky, už jsem takto kupovala dvě.
@whiskas - děkuji. Kouknu na to.
Tak 50% je bezesporu lepší. :-)
Lindex, ale ma vzadu gumičku. Bola som ju teraz obzrieť naživo, na nete to nieje vidno a niesom si istá. A určite je to sukňa na jar, je tenká.
U nás je to tak, že když DSD výmečně považuje něco z mého šatníku za hodno její pozornosti, cítím se poctěna.
A odkud je to triko?
No podle mě právě taková hranice není, ale takhle před Vánocema by se mi docela hodilo, kdyby mi to někdo rozporoval :-]].
Skúšala som dnes sukňu z Lindex co si si kúpila. Je parádna ale bojím sa ze sa bude dosť žmolkovať. Ako to vidíš?
Ja to nebudem
.
Okrem toho som si ju zracionalizovala tak, že potom som nad limit, keď neplatím poštovné:-D.
Díky, podívám se tam. Už nějaké tmavé fakt nutně potřebuju.
Šmane, no já právě ještě vůbec nevím, sukně se mi hrozně líbila střihově a neustále v ani jedné prodejně v Brně nebyla skladem, tak jsem ji prostě bez zkoušení objednala a šup, o den později najednou v mnoha kusech na České i v Olympii.
Takže teď teprve cestuje ze Švédska... Ovšem ta tvoje taky vypadá dobře, jakto, že jsem si jí nevšimla?!
Nicméně, ve čtvrtek jsem si vyzvedla z Lindexu černý pletený šaty ke krku a khaki žinylkovej svetr, oboje už jsem měla na sobě a jsem moc spokojená, svetr je fakt nad očekávání teplej a šaty vypadají na takovej ten ideální zimní univerzál...
A ktoré šaty? U nas nemali žiadne poriadne čierne. Videla som ešte pekný sveter z Premium rady ale mal veľmi široké rukávy,tak nič. Sukňu objednám, dnes už do obchodu určite nejdem. Je hrubšia super na zimu. Tu čiernu mam objednanú, dnes som ju skúšala vzadu ma žabičkovú gumičku, tá mi tak nevadí ale sukňa je tenká vhodná na jar leto. Na teraz určite nie. Ale asi si ju nechám.
Tak ten je dost dobrej!
Pro vsechny zajemkyne o sklibovy hrnek.. Toto jsem dnes objevila ve Whittard of Chelsea...

ten je dokonalej!
Ano, je to ta, co pise whiskas . Chtela jsem puvodne Furlu, ale mne se uplne v te cerne u nich zadna nezdala, chtela jsem uplne hladkou a nejlepe hranatou. Tady meli fajn cenu a podle recenzi jsou vsichni spokojeni, tak jsem zvedava.![]()
Díky ![]()
Ten je ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články