Teď sem sjela eshop a oni je tam nemají
jsou to Holly&white, vpodstatě jako svetr dlouhý pod kolena, tmavě modrý, kulatý výstřih jako svetr, lemovaný vzorem, vzor je i na předloktí.
Co jste si dnes koupili/y?
No a byla sem dneska na trhu a koupila sem si hrníček s kočkou Šklíbou na čaj ![]()
Uka!
To jsem asi viděla na Náplavce, byly všechny hrozně pěkné! Já si koupila hamburger, koriandr a pivo...ale to pivo, sice jsem měla asi čtyři loky, ale byla to ta nejdelikátnější a nejchutnější věc za x týdnů:-D.
Když je řeč o Lindex, netušíte, jak dlouho trvá objednávka na prodejnu? Na webu se praví, že lhůta pro doručení na prodejnu je 4 - 6 dnů, ale zajímá mě, jaká je realita. Zalíbila se mi tam jedna bunda. Díky. :-)
Ptám se hlavně proto, zda-li to vůbec funguje, protože např. z Promodu mi takto realizovaná objednávka nikdy nedorazila. ![]()

Já v Lindexu tak jednou za rok objednávám na prodejnu a jsem spokojená. Dorazí to zhruba do týdne a nechají to tam čekat snad tři týdny, to mi vyhovuje, že tam nemusím hned. Rovnou se zeptají, zda to chcete ozkoušet tam nebo doma a můžete hned vrátit, je to velmi pohodlné, i ten proces vrácení na prodejně je oproti jiným obchodům dost rychlý.
Díky
.
Z Lindexu ještě nic nevlastním (přestože tady občas proběhnou kolektivní kousky), tak netuším, co od té bundy čekat.
Kozačky. Doufám, že je přes lýtko zapnu
.

Teď užje tma, tak zejtra zkusim vyfotit ![]()
Já to mám z nějakýho lokálního trhu, ale má to vespod značku autora, tak možná je maj na víc místech..? Pivo na trhu kupuju občas bratrovi, maj různý..
Pekný
.
Mne včera prišla mikina, ale moc som sa tu ňou nechválila, ehm, neviem, či spĺňa vysoké kritériá....
Děkuju, jestli je mikina se Šklíbou,tak určitě splňuje ![]()
Ten je boží ![]()
Z Lindexu objednávám furt a vždycky jen na prodejnu, v životě se mi nestalo, že by mi něco nedorazilo, to tě myslím můžu uklidnit už teď, i to nečekaný storno, o kterým tu psala Lamicka, se mi ještě nikdy nepřihodilo. Standardně dorazí do týdne, ale ve slevách (což je i teď) zásilku většinou dýl zpracovávají a o dva tři dny se to může protáhnout. Běžně je zásilka na prodejně 21 dní než ji pošlou zpátky, ale zas - ve slevách tuhle lhůtu obvykle zkrouhnou na 7 dní. To, jak dlouho bude objednávka na prodejně čekat, je vždycky napsané v mailu i SMSce informující o doručení zásilky na prodejnu. No a putování zásilky ze Švédska do ČR se dá sledovat na webu UPS, v potvrzovacím mailu by mělo přijít sledovací číslo, případně pokud jsi u nich v e-shopu zaregistrovaná, najdeš ho i v přehledu objednávek u té jedné konkrétní objednávky. :) Konec vyčerpávajícího příspěvku.
Mam na sobe poprve ty novy Stan Smithy a od ted delim svuj zivot na "pred" a "po" Stan smithech.![]()
Děkuju, taky si myslím ![]()

Ach ![]()
![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články