Nekúpila som si nič,čo som chcela,ale vďaka @paktofonika som nakúpila v DM a vydrhla trúbu a dres ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Mně se líběj i ty leginy, akorát mýmu zadku by ta kočka neudělala dobrou službu
pro mladou holku by ale mohly bejt super!
Vlnené šaty zo Zary sú parádne, musela som ich ale poslať naspäť bola na nich škvrna a znovu som ich neobjednal a pretože som mala iné veci na zozname ktoré mali prednosť.
![]()
whiskas Nevím v kterém vlákně to zaznělo, ale dobré invisible prádlo mají v Tescu. Vůbec nevim, jestli ti to mám psát, protože já ho tam kupuju už x let a je často dost vybrané a teď se na mě nedostane už vůbec, ale snad mi to karma vrátí:-D.
Je to normálně ta FaF řada. Je naprosto bezešvé, hladné, nemá ty švy ani zesílené, jen u pasu je krajka ale díky tomu vypadá dobře i když se člověk vysvlíkne:-D. S tím mám u hodně bezešvého prádla problém, že bývá trochu antisexuální. A je velikostí tak akorát, nemám ráda uplně titěrné kalhotky. Bezešvé nosím asi nejčastěji. Měla jsem i lepené, které se mi asi po půl roce rozlepilo, samozřejmě jsem si toho všimla v práci, takže super sázka do loterie, zda odejdu s nebo bez. A nejvíc mě dokážou naštvat když jsou u bezešvého zesílené okraje, proto to nikdy nenakupuji z netu, moc se to na fotce nedá poznat. Je to věda toto:-D. Do toho MaS se zkusim taky zajít podívat, ale předpokládám, že to bude trochu dražší a s velikostma na štíru.
myslim, ze to tricko musim mat ![]()
Děkuji za sdílenou informaci
. Tesco mě nenapadlo, ale mám tedy rozšířený seznam o další možnost. Karma se ti jistě odvděčí, i když na druhou stranu, znáš to, každý dobrý skutek je po zásluze potrestán ![]()
.
Kalhotky z M/S se mi zatím zdají fajn, ale nezkoušela jsem je pod tenké šaty, nebo něco upnutějšího. Ovšem u upnutých věcí se mi snad rýsuji všechny kalhotky, ale obávám se, že to není vinou produktu, ale mého zadku. Vždy se mi tam vytvoří takové "rozdělení" (špek si ani nedovolím tady napsat
) a není to tím, že bych měla špatnou velikost. Takže, jak nemusím tanga, pod některé oděvy jsou pro mě jediným řešením.
tak to u nás v tescu určitě nemají.
mají tam jen "seamless" kalhotky, které mají právě zesílené okraje, což jsem nějak nepochopila, k čemu je dobrý - sice žádný šev, ale okraje tlusté ![]()
No, tak to je smůla, v Praze jsem je potkala už ve třech Tesco, ale někdy bývají vyprodané menší velikosti. No snad je nezrušily!
whiskas To neni zadkem, to je fakt kalhotkama, některé jsou fakt na nic, taky musim hodně vybírat. Plus mám ještě pár od Vietnamců, tam občas narazím na nějaké fakt lehké jak slina.
Jo, ty mám v tmavých barvách, možná mají i tělové? Ale ty se mi v mojí velikosti nepodařily sehnat, bílou nepočítám, to je invisible jak stehno:-D, to je uplně nevyužitelné. Já už vidim, že teď vážně žádný neseženu:-D :-D.
Mikina je dobrá![]()
Já jsem nedávno šla po chodníku za slečnou, která měla legíny cca jako na obrázku (zbytek outfitu byl teda prudce elegantní, kabátek těsně pod pás, kabelka a boty na podpatku included) a připadala jsem si ja voyeur, protože od toho zadku se fakt nedaly odtrhnout oči - jak se ta kočka hýbala.

Na tie nemám postavu, inak by som ich rozhodne brala...tiež som ich okukovala...teda nie na slečne, ale na e-shope...
čo presne je veková hranica, keď človek toto nemôže nosiť?
Ešte som si kúpila battle boots, na ktorých nie je uvedená žiadna značka (ale pohodlná koža a sadli mi, akoby ich na mňa šili) a neviem ich tudíž nájsť na nete a prinútila som dcéru aby nd nimi 3x povedala zaklínadlo "toto sú mamine topánky", lebo vlaňajšie mi vzala skôr, ako som v nich stihla vyjsť na ulicu
.
Co to je za kabelku? Zdá se i trochu větší. Vybírám mámě a zatím se rozhoduji mezi COS a Vagabond valencia. Jen ta vagabond teď stoji 4600 a po Vánocích mívá vagabond slevy, tak nevím jestli nepočkat. Ta tvoje se mi ale taky líbí.
M&S jsou nejlepší co jsem kdy měla, jsou teda bez krajky, tu zas já nesnášim, tanga a krajka, pro mě tabu![]()
Ta vagabond teď na zootu za 3 289,- doprava zdarma.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články