Červený fjarllraven (zdravím Potrefenáhusa
), Hvězdu smrti a myčku. ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Dalsi citrusovou rostlinku. V tesku je meli za 260, coz je neodolatelna cena i za malou rostlinu. Bohuzrl az doma jsem si vsimla, ze ma zlamany dve vetvicky. Na vymenu jsem se nakonec vykaslala (uz se mi nechtelo jit tam znovu), tak jsem kytku takhle pri podzimu okudlala a budu doufat, ze na jarr se vzpamatuje.
Při tom brouzdání po Palladiu jsem si nakonec koupila tyhle kalhoty. Jsou flanelové, hrozně příjemné a co je hlavní - zkrátím je.

Budu je nosit nějak takhle...

Koupila jsem tyhle, původně jsem si myslela na nějaký s rolákem, ale tyhle jsou taky dost ke krku. :)
Já jak mám jinak hader, že bych s nima mohla vodu zastavovat, tak sukně nemám skoro žádný, hlavně ty, co se dají vzít i úplně casual s trikem a keckama mi schází, takže tuhle jarně-letní si taky určitě vyzkouším, jestli se mi na ni u nás podaří narazit... vypadá pěkně a guma vzadu mi též neva.
Červený fjarllraven (zdravím Potrefenáhusa
), Hvězdu smrti a myčku. ![]()
bych si myslela, že taková hvězda smrti už musí mít (nejen) myčku integrovanou ![]()
Tak presne tie mám v košíku. Šiat mám ale dosť takže...No a na sukňu natrafíš určite, keď ju majú u nás tak bude všade. Našla som ju hneď pri vstupe ako je nová kolekcia takže hľadaj tam.
koupila jsem dnes na mall.cz jako dárek radiobudík a dokovací stanici na iphone. s dovětkem poslední kus-sleva, rozbaleno. doma jsem zjistila že je na telefon který už se hafo let nevyrábí (čtyřku), takže to prostě vyhrabali někde leta zapomenutý ve skladu a neváhali to zkusit prodat, hajzlíci. tak to si za rámeček nedají
bych si myslela, že taková hvězda smrti už musí mít (nejen) myčku integrovanou ![]()
A ono ne ![]()
S Mall mám taky špatné zkušenosti, poslali i úplně jinou věc, než jsem objednala. A vyměnit nebo vrátit peníze se přes veškeré úsilí nepodařilo. Naštěstí to bylo něco za pár korun, ale to jednání mě hodně naštvalo a Mall už nikdy.
A to musíte psát až po tom, co jsem objednala tu myčku? ![]()
já tam dřív vůbec nenakupovala ale muž dost, tak jsem se nechala udolat. no poslední větší věc jsem reklamovala (nakonec úspěšně), ale fakt teda toto je moc![]()
Tak zas nemůže to špatně dopadnout úplně vždycky!
No to budu pevně doufat. Já jsem tam už párkrát objednávala a vždycky ok.
já dneska na zootu šaty a boty a u tý příležitosti jsem ti tam vyfotila vystavenej žlutej s tím že mi to vrchní zapínání nepřijde moc praktický a taky že mi přijde malej, ale twn tvuj červenej je asi uplně jinej
a strašně se mi líbí ten khaki vedle

Ten můj bude mít obyčejné zapínání na zip a velikost 22 litrů. U těch z tvé fotky se mi líbí ta žlutá barva, ale já bych ho měla za chvíli jak prase a u toho khaki mě všeobecně nebere ten styl.

Šaty pěkné.
no je takovej jak do lesa ![]()
ten tvuj je pěknej. Mě přišel u toho žlutýho nahouby ten vršek, mám tuhle sponu na vodítku pro psa a je to strašnej boj
Pěkný nákup
. Přesně tento typ rukávů mi absolutně nesluší, ale boty bych brala.
Doufám, že kabelku pak nafotíš (prosííím). Na fotce mi přijde o.k., podle rozměrů malá
. Taky jsem zvědavá, za jak dlouho dorazí. Objednávala jsi z e-shopu, nebo z etsy?
Nejsou už krátké dost? Nebo jaká je představa? Na modelce jsou naopak dost dlouhé
.
Dnes tyhle stan smith, v létě to byly convers, jsem strašně chytlavá.
Nejvíc věcí mám, co vidím tady. Přiipadám si dost rozmařile.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články