Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline pecka
6195 příspěvků moje polička 27. listopadu 2017 18:45
Reakce na paktofonika:

Komentujú iba kolegyne.Nosia veci na míle vzdialené od toho,čo nosím ja.Ich občasné komenty beriem v pohode,nejak si ich nepripúšťam k telu.

Čo sa týka nákupov,sú to len okuliare a šaty.Parku stále hľadám.A chcem ísť na lyže/snowboard,tak sa musím krotiť.

Offline pecka
6195 příspěvků moje polička 27. listopadu 2017 18:47
Reakce na Luna:

Bunda,čo sa nevojde do predsiene  som si to predstavila 

Offline andulka01
12836 příspěvků moje polička 27. listopadu 2017 18:59

Konečně čerstvý sestřih a barvu. Šedou perleťovou. K šedému svetru, šedé šále, šedému kabátu, šedé čepici a šedým šatům. Tak že aspoň ty tenisky mám černý. A budu se muset k těm vlasům aspoň trošku malovat, mám vybledlej ksicht.

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 27. listopadu 2017 19:02
Reakce na andulka01:

To zní dobře. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 27. listopadu 2017 20:21
Reakce na zlatahouba:

z háemka :) ještě mají asi tři jiné barvy (už ho mám totiž růžový ).

Offline zlatahouba
482 příspěvků moje polička 27. listopadu 2017 20:40
Reakce na Jiná Realita:

Díky :-)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 27. listopadu 2017 22:50

mám na answear v košíku dvě zlevněné věci. přepnu mezi okny a vyskočí na mě hláška ve stylu "jejda, vy odcházíte? hop před vás 10% slevu!"  to je docela dobrý.

Offline 0zero7
11867 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 00:56

Pansky svetr cashmere/silk/cotton BR - pro sebe

a cerny skinny

Offline Karja
44649 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 07:34
Reakce na paktofonika:

Oni ti to komentují asi jen z obyčejného dobírání. Přítel měl kolegyni, sympatickou mladou originální ženskou v pěkném nevšedním oblečení v mužské kanceláři a to by nebylo téměř dne aby si něco nevyslechla. Normální popichování, měli jí hrozně rádi a vlastně se jim to asi i líbilo, protože kolikrát mi partner řekl, že si mám koupit, co má ona:-D. Ona jim to teda uměla dost vrátit. Problém je, jestli ti to nějak výrazně vadí.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 08:08
Reakce na Karja:

No tak poviem ti pravdu že vadí. Vadí mi ak sa ma niekto pýta či niekto zomrel. Je to dosť osobné a ak mám potrebu to niekomu povedať zverím sa najbližším a nebudem to vytrubovať v práci a je to podľa mňa veľmi neslušné. Ja v práci neudržujem kamarátske vzťahy, nechodím s nikým na obed, kávu, nerobím drby a pod. Bavím sa s ľudmi len pracovne, oddeľujem sukromný a pracovný život a tak by som očakávala trochu slušnosti. 

Offline Karja
44649 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 08:14
Reakce na paktofonika:

No jasný, tak pokud to není v rámci přátelského kolektivu, tak je to blbý a nehodí se to. Pokud se ovšem dělají srandy běžně, tak je jasný, že oblečení je první na ráně a zahrne se do toho taky. Tak házej dál ledové pohledy a ono to časem přejde:-). Třeba jsou to i pokusy o small talk prolomit tvojí hradbu, řeči o pohřbu bych nebrala vážně, bývá to často reakcí na černočerné oblečení a nevhodnou snahou prolomit nějaké mlčení a pokud by dotyčný věděl, že je blízko pravdě, tak by si šel rád sám jednu plácnout.

Offline Janulik03
20228 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 08:34
Reakce na paktofonika:

Fúha, neviem si predstaviť robit s niekým a neporozprávat sa aj o inom, ako iba o práci. Myslím, že je to snaha aj o také priblíženie sa k tebe, aj ked možno nešikovnejšie a z tvojho pohľadu obťažujúce. Možno to berieš moc vážne.

Offline 999
19809 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 09:13

Kdybyste nevěděli, co si koupit...

Hricko je super a tady to jde na dobrou věc.

http://martinfryc.eu/vystavy/jednovecerni-charitativni-vystava-petr-hricko-sever/

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 13:21
Reakce na paktofonika:

Tyjo, to bych se zblaznila. My jsme v praci byli super kolektiv a najednou se neco posralo a kolegove se mnou uplne prestali mluvit a to bylo fakt na bednu. Udelat si v tichosto svoji praci a pak jit domu pro me bylo psyhicky vycerpavajici, jsem se z toho i v noci budila a pribrala jsem deset kilo, protoze jsem tu "osamelost" zajidala sladkostma. Nakonec jsem dala vypoved, i kdyz me napln prace moc bavila. Pristi pondeli nastupuju do novy prace a jsem hrozne napjata (ale prijemne), jakej tam bude kolektiv.

Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 13:36
Reakce na paktofonika:

Je mi jasné, že je to mimo kontext, ale poznámka na margo oblečenia o tom, či niekto zomrel mi nepríde ani trochu vtipná...  u nás v práci síce frčí aj dosť čierny humor, ale neviem si predstaviť, že by niekto toto vypustil z huby.

Offline Sweet Potato
40277 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 13:39
Reakce na razorblade:

Držím palce!

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 13:42
Reakce na razorblade:

Ale ja sa s ľudmi normálne bavím. Ak sa ma kolegyňa opýta na recept na šalát ktorý mám na raňajky tak jasné že o tom pokecáme alebo keď mi kolega povie vtip tak sa zasmejem. :D Len sa s nimi nerozprávam o svojom súkromí, to znamená že aj keby mi niekto zomrel nikoho okrem nadriadeneho to nemusí zaujímať( ako ako pokus o small talk by som brala ak by mi niekto povedal niečo pekné a nie debata o smrti), takisto nerozoberám v práci priateľa, sestru, tetky, babky dedkov a pod. Mne to vyhovuje, už mám zlú skúsenosť kedy so si na pracovisku udržiavala priateľské vzťahy a nakoniec som na to doplatila. A ku kolegom som milá, rada pomôžem...

A nech sa ti v novej práci darí. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 13:44

No to ani mne. Keby sa ma toto niekto opýtal v dobe keď mi zomrela babka tak sa na mieste zosypem . Fakt neviem čo tí ľudia čakajú že im odpoviem. Aj som si už hovorila že budem odpovedať že áno, ale o smrti sa mi klamať nechce. 

Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 13:47
Reakce na paktofonika:

No žiadna normálna odpoveď ma vlastne ani nenapadá. Leda "Ak nedáš pokoj s blbými poznámkami, tak to budeš ty!" 

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 28. listopadu 2017 13:47
Reakce na razorblade:

drzim palce do nove prace!:)