jinx tak v Panenském Týnci se nás asi sejde víc ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Magráta A teď čtu, že Prodigy na Rock for People, zřejmě dobrý ročník 2018![]()
whiskas No to je presne prípad aj Crabtree & Evelyne. Kremy voňajú krásne ale to je tak všetko.
Ounz Ach depeš...
Bola som na nich tento rok a hneď by som šla znova. Budúci rok mám v pláne ísť v júli na ich koncert do Berlína.
Mutziputzi v lednu je nestíham, ale věřím si pro příště ![]()
paktofonika no já mám na promazání během dne mandlový od reginy (za šede, složení sem nezkoumala), rychle se vstřebá. Chemistry ráno a večer (v ideálním případě, žeano)
carries oo v Berlině, tos mi neměla psát ![]()
Ounz Ja som si nedávno kúpila lacný krem v DM s konopím a ešte čosi. Nakrémovala som si ich a to bol prosím tak otrasný chemický hnusosmrad, ma poriadne naplno z neho. A ono to nešlo ani z rúk poriadne ani umyť. Musela som ich asi tak 10x umyť obyč. tuhým mydlom, vypotrebovala som celý dezinfekčný gél a po vyprchaní gélu som ich musela nastriekať parfémom. Reginu mam ale tá mi je tiež tak na dve veci. :-/
paktofonika no není úplně nejlepší, ale já mám ruce hodně zatížený, spotřebu mám velkou
a teda, kupuju si ji hlavně proto, že mi voní, no
Mutziputzi Prodigi jsou dobrej mejdan!
Ounz 25. júla sú tam, to máš dosť času si naplánovať voľno v práci ![]()
Mutziputzi jo, vypadá to tak ![]()
paktofonika Nedám dopustit na krém na ruce od Hauschka. Vůbec nezanechá mastný film.
Luna Ten na ruce neznám, ale ten na rty i " na všechno" je docela mastný. Ale slušně hojí, to ano.
carries hergot, to je lákavá nabídka
silná motivace vzít si dovolenou..
já jsem spokojená s tímto. krásně voní, rychle se vsákne a efekt chvíli vydrží.
kupuju ho ale ve zdravé výživě, ne na netu, ohledně tipu na nákup tak bohužel neporadím.

Jiná Realita Túto značku predávajú aj u nás v zdravej výžive. Mam od nich šampón (veľmi chváleny) a spočiatku som bola nadšená ale po pár umytiach moje nadšenie opadlo. Myslíš že si poradí s veľmi suchou pokožkou rúk?
Mirka Kozmetiku od Hauschka som u nás tiež videla, pozriem na to.
Luna Ďakujem za tip.
Dopoledne jsem prolítla pár obchodů, vůbec nic mě nezaujalo. Nakoukla jsem i do H&M na medvědy a leopardy. ![]()
Objednala jsem si čepici cos a ještě bych chtěla vlněný šaty, co si objednala KoraKora , ale počkám na recenzi. A levandulovej odlakovač od Nailmatic.

Tak ja jsem taky sla na medvedy do H&M a jednoho jsem ulovila. Jestli ho nakonec budu nosit nevim, ale uz je u me ubytovany
. Jako dala bych i foto, ale vaham - byla by to moje premiera.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články