jinx 28-30 červen, Nine Inch Nails v Panenském Týnci
![]()
Ďakujem za info
whiskas Mne tie šaty zo Zary obtiahnuté niesú, no ale tak ja na nich nemám postavu že... Aspoň skúsiť by si ich mohla, ja do výstrihu tiež nemám čo dať, zašila som si ho aby nebol tak hlboký. Čierne už sú na ceste. A mne sa páčiš aj v tých z HM.
paktofonika už ti došla objednávk z ordinary? Já dnes vyzvedla, tak teď budu hořet zvědavostí na saponins, páč musím dojet zbytek toho, co mám teď. K tomu krému na ruce byl malej tělovej olj, docela zajímavě voní. Tak zkusím a kdyby byl ok, ase zase objednám..

paktofonika na celej fesťák se mi nechce, ale až oznámí line up, na jeden den klidně vyrazím.
A ještě teda Fever ray v únoru v Karlíně, to už mám i lístky. Pohoda letos oznámila La Femme, pokud by přidala Massive Attack s Young Fathers, tak mě asi samým štěstím klepne pepka. ![]()
nellielovett já už si na fesťáky přijdu nějak moc mimo, ale kdyby zas přijeli depeš, tak už letos konečně půjdu!
Ounz Prišla už v piatok :) Saponist už som vyskúšala, ale zatiaľ len 2x takže je ešte skoro na hodnotenie. Zaujímavo vonia, ako namočené rožky v mlieku na žemľovku :D Ale pleť je po umytí príjemna. Používam ho ako druhý v poradí, na odlíčenie a poriadne očistenie to nieje, píše sa aj na obale, že s makeupom si neporadí. Za to, že som si neobjednala Hand Chemistry som na seba nahnevaná ešte dnes :/
paktofonika to sem taky četla, že ne na odlíčení nýbrž na čištění, což mi vlastně vyhovuje, sem ta to zvědavá. Já mám hand chemistry ten modrý a je ok, tak sem zvědavá na ten růžovej..tak dám vědět, až ho načnu.
Ounz já mám radši festivalové koncerty, pro mě to má lepší atmosféru. ![]()
nellielovett já sem na fesťáku nikdy mebyla, tak nevim no..
nellielovett No ja vždy na tie festivaly zabudnem a zbadám sa až je neskoro. Ako teraz, Looptroop v Babylone a ja som sa to dozvedela deň predtým
Priateľ pôjde určite na Brutal Assault, tam ma nikto nedostane.
paktofonika Looptroop jsem hodně poslouchala na gymplu. Jednou byli v Brně, to mi bylo tak 15. Místo šalinkarty jsem si koupila lístek na koncert a pak musela jezdit na černo snad 3 měsíce. ![]()
Dnes mi konecne prisli saty

a odrazu som k nim prikupila

edit:ja uz fakt neviem,ako tie fotky zmensit![]()
pecka saty super, odkud? I ty kozacky na modelce k tomu bezva
0zero7 Lindex.A cizmy by sa mi tiez hodili.Tak ak niekto niekde videl podobne,cakam na tipy ![]()
nellielovett Já mám taky ráda festivalové koncerty a v Panenském Týnci je vždycky bonus navíc ten kostel :-). Je to fakt zvláštní místo a ta energie je moc příjemná...
jinx 28-30 červen, Nine Inch Nails v Panenském Týnci
diky diky diky! momentalne jima denne redim ty pitome vanoce aneb I wanna f... you llike an animal I wanna feel you from the inside ...![]()
pecka Super šaty
.
nellielovett já už si na fesťáky přijdu nějak moc mimo, ale kdyby zas přijeli depeš, tak už letos konečně půjdu!
to máš docela šanci, někde jsem četla, že sem jezdí docela rádi... já zase chci na Stouny a U2, ale jsem v klidu, do ČR asi jen tak nedorazej... navíc Bono je takovej divně oplácanej a moc začal při koncertech řečnit o politice... ACDC jsem už taky stihla jenom s Axelem ![]()
999 to pradlo... nemuzu ho najit, ale taky to bylo takove pekne body. Libi se mi hlavne to reseni na zadech. A pak tam maji takove moc hezke cerne satenove sortky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.