moninika Tak ty komplety jsou taky krásné...:-).
Co jste si dnes koupili/y?
jinx Tak u mě by nebyla problémem barva, ale číslování podprsenky... Dokud nezkusím, nezjistím :-).
A jaký kus jsi tam zatím nechala?
Mitzi ak mas zaujem tak mozem poslat. napis sz a dohodneme sa na preprave ![]()
711990 Dost dobrý a máš úžasné vlasy!![]()
Právě mi kurýr donesl ty černé šaty ze Zary s nabíranými rukávy a jsou naprosto úžasný.
Neodola jsem a hned se převlékla a na večírek půjdu v nich.
Měla jsem objednané dvě velikosti, že jednu vrátím a kolegyně si je hned vzala jak je viděla, takže i cestu mi ušetřila ![]()

Já nenašla odvahu. Jsou mi zřejmě souzené kalhoty ...
.
whiskas Proč? Mně se třeba ty šedivé v obchodě moc nelíbily a tyhle mi přijdou super. Zkoušela jste je?
whiskas tyjo vubec nemam, ale asi jsou fotogenicky:D jinak jsem na tom s vlasama hrozne. Zacly mi dorustat ty vypadany a mam normalne ridkou ofinu z tech dorustajicich:D je to komicky. Proste v cepici to vypada nejlip:)
![]()

Dadoo to je ten co ma mutziputzi; -) hezke. ![]()
moninika Nezkoušela, neb jsou vyprodané.
V obchodě už nemají ani černé.
Dadoo Já dnes medvěda také zkoušela, ale už měli jen moc velkou kůži :-D.
whiskas Tak si ich objednaj. Tvoju veľkosť ešte majú.
whiskas Tady taky už v obchodech nebyly a musela jsem je objednat
Poštovné i případné vrácení zdarma, takže v pohodě.
Už jsem dala podobné do co jsem měla na sobě a nic moc. Ty ze Zary jsou ještě ke všemu obepnuté přes boky, že?
No, ale S bych zkusit mohla. I když, při pohledu na fotku z H/M snad raději ani ne. ![]()
whiskas ja jsem zkousela leoparda a dobry, fotka je moc velka, neda se vlozit. Ale nakonec jsem koupila plysovej cernej krivak, letos je to vsechno tak vtipny...![]()
Luna Plyšovej křivák z H/M? Něco podobného jsem tam viděla, ale opět jen nevhodné velikosti. ![]()
whiskas No to bych rekla, ze nevhodne. Ten muj je velikost 34, uz dlouho jsem se tak nepobavila.![]()
Luna Také jsem nechápala, proč je S a 36 tak mega
.
jinx 28-30 červen, Nine Inch Nails v Panenském Týnci ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články