Nekoupila, ale nutne bych potrebovala koupit aspon kilo zdravi a kus klidnyho zivota, deset let by stacilo k rozumnymu doziti...
Co jste si dnes koupili/y?
Mutziputzi moje kolegyne ho pouziva uz roky a nechce jiny
Ounz OK, když to bude fungovat, napíšu že to nefunguje a když nebude, napíšu že to funguje
Já to beru tak, že jsem dosud výsledek neviděla u ničeho, takže pokud ani tohle nic, najedu na modrou Niveu a ušetřim.
Mutziputzi
ok, tak když nebude fungovat, koupim si ho taky
jinx Jsem zvědavá, původně jsem si chtěla skočit pro Omorovicza sérum zase po čase, ale tak zkusim tohle. Já bohužel místní nadšení z Ordinary nemůžu sdílet.
Mutziputzi Taky jsem zvědavá, jestli "nefunguje"
. La Prairie prý funguje, ale nesmíš přestat, což při těch částkách je jako dohoda s ďáblem.
Ronna Jezis, to si taky koupim to vyšívání, ale už v životě neudělám nic jiného!:-D
Mutziputzi chapu, ze ten krem ma nejakou super formuli a super ingredience... ale proc do nej sakra za tu cenu narvali mineralni olej? :/
Ježíšek byl štědrej - a já jsem rozežraná.
Další boty ...![]()

razorblade Ten vadí čemu?
Gellnerova Ještě že to nesplet a nevyklopil je tady u nás!!...pardon![]()
razorblade Ten vadí čemu?
sice nejsem razorblade, ale mám takové tušení, že jako člověk, který tvrdí jak skvěle mu funguje polykaný kolagen, nebudete chtít vědět, čemu vadí minerální olej v pleťovém krému. podvědomí je mocná čarodějka... ![]()
siouxsie Ropu já beru jako přírodní materiál a kolagen mi funguje i jako na placebo zcela nereagující osobě. My racionální lidé podvědomí moc nevyužijeme![]()
ano, ropa je přírodní materiál, ale s tou si ten obličej určitě nenatřete. nebo že by přece jen? znám spoustu další taky přírodních materiálu... ![]()
vy, racionální lidé, podvědomí moc využívat nemusíte. stačí, že ono využívá vás ![]()
siouxsie Já tyhlety paniky z minerálního oleje, palmovýho oleje, silikonech v šampónu a podobně stavim na úroveň chemtrails, tak to my racionální vidíme![]()
Mutziputzi no dyť jo, dyť jsem přece psala, že to nebudete chtít vědět ![]()
Mutziputzi Trhni si, Mucino, mně se líběj
. A Ježich za ně nemůže, to ty pitomý slevy na zůtu.
Gellnerova No děsivý jsou, děsivý![]()
![]()
Mutziputzi no, děsivý je přeháňka..prostě nejsou zcela dle tvého vkusu
(děsivý sem viděla já teď tuhle, takový ty jakokozačky do 1/3 lýtek, bílý, na hnědým pohodlným podpatku a se spoustou přezek..zkombinovaný s ostře zelenejma jakožedžínama s vytahanejma kolenama a divnokabátem - některý lidi maj prostě diametrálně odlišnej vkus než já
)
Mutziputzi
až to vyzkoušíte na ty pověstné nohy od klavíru a poškrábané linoleum, prosím si zkušenosti
(pardon, nemohla jsem si prostě pomoct).
Já taky ne:
Dobrý den, moji čtyři koně počali po aplikaci krému krásně zpívat!
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články