Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 26. prosince 2017 12:42

Ounz Nejsou zcela dle mého vkusu, dobře no...a nejsem si jistá, zda náhodou tento nebo ne zcela nepodobný dojem z nich nebudou mít i jiní lidé. Což by radost z nich samozřejmě nemělo snižovat! Nesmí!

20970 příspěvků moje polička 26. prosince 2017 12:43

barbucha Počkej jakýho budete mít vzteka až budu božská MM, Muci Makropulos!

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 26. prosince 2017 12:43

Mutziputzi  hele,kdybys viděla tamty..

Offline barbucha blogger
35800 příspěvků moje polička 26. prosince 2017 12:50

Mutziputzi 

Ale to musíš dát fotku před a po! Případně svědecky doložit případy, kterak ti nechtěj v hospodě nalejt a před základkou tě tahaj zpátky do třídy!

20970 příspěvků moje polička 26. prosince 2017 14:05

barbucha Nebo že bych se vdala ne?

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 26. prosince 2017 14:31

Mutziputzi ucpava pory a podporuje vznik vrasek a udajne se dostava do lrevniho obehu a zpusobuje raka, ale to uz i ja vnimam na urovni chemtrails. Ale chapu, ze kazdej mame neco :D (a ja teda jeden pripravek s mineralnim olejem mam taky - bioil na jizvy, mazu si tim ruku po operaci, u ktery mi vrasky vadit nebudou:))

20970 příspěvků moje polička 26. prosince 2017 14:35

razorblade Tak jsem holt blbě pochopila, když píšou že je na vrásky)) Já jsem přestala používat mikrovnku, takže když si teď budu dávat ropu na ksicht, budu stále na svym

Offline Karja
44632 příspěvků moje polička 26. prosince 2017 14:39

razorblade Cococo, ja mam spotrebu Biolu tak ctvrt litru mesicne, tak to se mi nelibi, ja myslela, ze to slouzi ke krase:). Je fakt, ze jsem si to ale dala i na oblicej a tam to asi fakt nema co delat, to byla katastrofa pak:-)

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 26. prosince 2017 14:39

Mutziputzi je to zvlastni, ze u kremu na vrasky je ve slozeni neco, co je podporuje :D podstatou mejch sdeleni ale bylo to, ze nepochopim, proc do tak drahyho kremu rvou tuhle problematickou latku (ktera ma ale udajne skvele hydratovat! :D )

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 26. prosince 2017 14:42

Karja u bioilu je mineralni olej hlavni slozka, no... ja si jim mazu jen rozrizlou dlan, tak to zas tak neresim, protoze tu uz vrascitou mam a rakovinotvornosti neverim :)

Offline Karja
44632 příspěvků moje polička 26. prosince 2017 14:46

razorblade No, ja se ted zacinam vrascit u oci, se mi to vubec nelibi takovyhle zmeny.

20970 příspěvků moje polička 26. prosince 2017 14:49

Karja A tak zas to máš zadáčo, já to mam za čtyřku)))

Offline Karja
44632 příspěvků moje polička 26. prosince 2017 15:02

Mutziputzi coze za ctyrku? To uz ten starej dobrej La Mer nestoji 20 tisic nebo kolik jsem to postrehla za ty posmesny ery s mazanim klaviru?

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 26. prosince 2017 15:06

Karja velky krem (100ml) 11000,- tohle je ten nejmensi (snad si to dobre pamatuju, uz je to rok a pul, co jsem se naposled bavila s prodejkyni - kdyz jsem delala pro Inglot, byl nas stanek naproti La Mer v Debenhams)

20970 příspěvků moje polička 26. prosince 2017 15:06

Karja Tak já jsem vzala zkušebních 30ml jenom...v podstatě doufám, že to fungovat nebude, páč bych se musela vrátit ke konzumaci rohlíků nejspíš))

Offline Karja
44632 příspěvků moje polička 26. prosince 2017 15:23

Mutziputzi  No uvidis, kdyztak u Vlatavy jsou brehy rohlikama uplne zahazeny, jak tim lidi prizivujou ty vyzrany nutrie. Zas za krasu to stoji!

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 26. prosince 2017 15:47

Mutziputzi tak jo, představa že byste byla na rohlících mě drásá! k minerálnímu oleji uvádí poměrně objektivní zdroj toto (červeně zvýrazněno berte jako rohlíkové varování  ):

Paraffinum Liquidum (Mineral Oil)

Obecné informace:

- je to nepolární, čirá, bezbarvá olejovitá kapalina bez zápachu; neoxiduje

- je to směs kapalných uhlovodíků získávána destilací ropy

- je široce používán, zejména kvůli jeho nízké ceně

- je chemicky podobný vazelíně (Petrolatum)

- neproniká přes epidermis

- je to účinný zvlhčovač vhodný k léčbě převážně suché kůže a vhodný i pro citlivou pokožku

- při aplikaci na kůži vytváří film, který zabraňuje ztrátě vody z horních vrstev kůže a snižuje tak dehydrataci pokožky

- dokáže držet vodu v kůži tak efektivně, že  se kůže stává příliš vlhkou a v delším časovém horizontu už nemusí některé buněčné procesy v kůži efektivně pracovat, kůže se nedokáže bránit a stává rychle suchou a "závislou" na minerálním oleji, respektive na dalším nanesení krému

- dodává pleti jemný a hladký vzhled

- podporuje hojení ran

- při aplikaci na vlasy jim dodává lesk a zabraňuje krepatění

- jeho mastný charakter není vhodný pro mastnou pleť, kterou tak činí ještě mastnější

- dříve byl na základě zvířecích modelů považován za komedogenní, ale podle posledních studií založených na lidských modelech je nekomedogenní

- neobsahuje žádné prospěšné látky

- pro kosmetické účely se používá vysoce čištěná (rafinovaná) verze minerálního oleje

- rafinovaný typ oleje (USP-kosmetická a farmaceutická jakost minerálního oleje) používaný v kosmetice neucpává póry, je obecně považován za bezpečný, nedráždivý a neobsahuje ani potenciálně karcinogenní nečistoty

- jen vyjímečně u některých jedinců může způsobovat alergické reakce a kopřivku

- nedávné studie na zvířatech ukázaly, že by mohl být potenciálně fotokarcinogenní, ale k prokázání stejných účinků na člověka bude ještě zapotřebí řada studií

- vysoká koncetrace mineralních olejů v produktu může u některých jedinců omezovat některé funkce kůže (např. správně odvádět pot)

20970 příspěvků moje polička 26. prosince 2017 15:49

siouxsie Si najdu druhou práci a zrušim Lišku no

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 26. prosince 2017 15:53

Mutziputzi ale neeee! nepochybuju, že silou své výřečnosti krém ukecáte k spolupráci na vyšším levlu  jako všechno v kosmetice je i tohle docela individuální... asi 

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 26. prosince 2017 16:36

siouxsie tak la mer byl vytvoren panem, ktery resil, jak zjemnit jizvy pote, co byl (nebo jeho zena? ) vazne popalen, to hojeni ran tam dava smysl (maji i specialni serum na to)