Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 09:42

nolita nene... tohle bylo o tom, že mě tady jednou Mutziputzi školila, že při hodnocení jejího olysalého medvěda bych měla používat slovní spojení "podle mého názoru" nebo "dle mé zkušenosti" , že ji to tak učili rodiče, když byla malá

Mutziputzi no jo, tak to sorry, už to vidím.... jako ty boty teda rozhodně nejsou moje krevní skupina, ale asi bych si rozmyslela, než někomu, kdo z nich má radost, vpálila, že jsou hnusný, nebo co jsi to Gellnerova vlastně napsala

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 10:00

Edge Tos špatně pochopila, gró mojí výchovné poznámky spočívalo v tom, že tvrdit, že já v hadérku z polyesteru vypadám lépe než ty v olysalém kožichu může způsobit nepříjemnou reakci a mrzení na tvojí straně, že je lepší tam frknou to "dle mého", to by mohlo příliv objektivity odklonit

A já jsem si koupila toto, tak nezapomeňte co jsem vás učila - Když nemohu říci něco hezkého, raději mlčím!

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 10:04

Edge já jenom trochu varuju předem - mně přišly jako hrozně tenký hadr s naprosto nepoužitelným rozparkem vpředu, se kterým se nedá bez spodničky, aby se člověk nebál, že mu je vidět co nemá...

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 10:05

jinx já si teď koupila první rtěnku od Chanelu a jsem s ní hrozně spokojená. Možná příště zkusím i tu tvoji řasenku 

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 10:13
Reakce na Mutziputzi:

Edge Tos špatně pochopila, gró mojí výchovné poznámky spočívalo v tom, že tvrdit, že já v hadérku z polyesteru vypadám lépe než ty v olysalém kožichu může způsobit nepříjemnou reakci a mrzení na tvojí straně, že je lepší tam frknou to "dle mého", to by mohlo příliv objektivity odklonit

A já jsem si koupila toto, tak nezapomeňte co jsem vás učila - Když nemohu říci něco hezkého, raději mlčím!

Mutziputzi hele, když už se v tom chceš zase pitvat, tak já jsem si jenom dovolila říct, že moje černý šaty ze Zary vypadají líp, než tvůj orvanej medvěd... nehledala bych v tom žádný další skrytý poselství

a když už tady otevíráš to svoje edukační okénko, tak bys taky občas mohla aplikovat nějaký ty moudra i na sebe... třeba: tak nezapomeňte co jsem vás učila - Když nemohu říci něco hezkého, raději mlčím!

troška tolerance a uvědomění si toho, že existujou na světě lidi, který mají na některé věci rozdílný názor, by ti neškodilo... a protože vím, že za každou cenu musíš mít poslední slovo, tak končím a přeju hezký zbytek svátků 

20970 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 10:15

Edge Ten tvuj smysl pro humor viď

Offline Karja
44632 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 10:22

Mutziputzi To prvni vyborny, predpokladam-li spravne, ze je to svrchni odev na BDSM. A to druhy taky super, zada v teple, rozumne devce.

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 10:22

moninika já ale bohužel pořád nevím, o jaké šaty jde... s uzlem jsem našla tyhle a ty už na obrázku teda vypadají dost hadrovitě

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 10:23

moninika nebo jsou to tyhle?

20970 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 10:24

Karja Tak asi bych se pod to oblékla o něco víc než slečna no, případně plavky...no praštilo mě to do nosu ve výprodeji Freshlabels prostě

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 10:25

Mutziputzi jj, jsem hroznej a zapšklej suchar

20970 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 10:30

Edge Tak jenom abys neměla to poslední slovo...je zajímavý, že už kolikrát jsem slyšela jak o sobě hroznej a zapšklej suchar tvrdí, že je hroznej a zapšklej suchar, asi že se mu to má vyvracet, ale obvykle by to byla lež a lhát se co?

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 10:32

Mutziputzi  nj, tak mi to pojď ještě nandat, ty brepto

20970 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 10:35

Edge Ty brebto...pomohlo k pocitu že jsi nad věcí? Moc ne viď, tak šťastný a veselý prosim tě

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 10:38
Reakce na moninika:

Edge já jenom trochu varuju předem - mně přišly jako hrozně tenký hadr s naprosto nepoužitelným rozparkem vpředu, se kterým se nedá bez spodničky, aby se člověk nebál, že mu je vidět co nemá...

​@edge materialy zara umi i mnohem hur, tohle je zara prumer, ktery se da cekat.  Rozparek se mne nerozevira vubec, ikdyz je vysoky, tak se mi ty dva dily natolik prekryvaji, ze uplne v pohode.,

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 10:40

Mutziputzi proč by mi to mělo pomáhat k pocitu, že jsem nad věcí? jenom jsem ti řekla, že jsi brepta a za tím si stojím... a už fakt končím, protože je to marný, je to marný, je to marný...... 

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 10:41

jinx a který šaty to teda jsou?

20970 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 10:42

Edge 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 10:45
Reakce na moninika:

jinx já si teď koupila první rtěnku od Chanelu a jsem s ní hrozně spokojená. Možná příště zkusím i tu tvoji řasenku 

​ktery typ? Ty leskle, ty jsou fajn, ty si kupuju. Ty matnejsi me moc nenadchly, maji celkem slabou vydrz.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 10:45

Edge ty druhe