Edge Tos špatně pochopila, gró mojí výchovné poznámky spočívalo v tom, že tvrdit, že já v hadérku z polyesteru vypadám lépe než ty v olysalém kožichu může způsobit nepříjemnou reakci a mrzení na tvojí straně, že je lepší tam frknou to "dle mého", to by mohlo příliv objektivity odklonit
A já jsem si koupila toto, tak nezapomeňte co jsem vás učila - Když nemohu říci něco hezkého, raději mlčím!

Mutziputzi hele, když už se v tom chceš zase pitvat, tak já jsem si jenom dovolila říct, že moje černý šaty ze Zary vypadají líp, než tvůj orvanej medvěd... nehledala bych v tom žádný další skrytý poselství
a když už tady otevíráš to svoje edukační okénko, tak bys taky občas mohla aplikovat nějaký ty moudra i na sebe... třeba: tak nezapomeňte co jsem vás učila - Když nemohu říci něco hezkého, raději mlčím!
troška tolerance a uvědomění si toho, že existujou na světě lidi, který mají na některé věci rozdílný názor, by ti neškodilo... a protože vím, že za každou cenu musíš mít poslední slovo, tak končím a přeju hezký zbytek svátků