jinx Potvrzuju, ty jsou dobrý, měla jsem je v ruce a na Zaru určitě vysokej standard
Co jste si dnes koupili/y?
jinx díky, na ty jsem koukala asi před měsícem, ale teď je nemůžu na jejich webu najít
Mutziputzi jo, tak nejak.
jinx myslím, že je to asi lesk. Fakt příjemná na puse a necítím ji. Určitě zkusím něco dalšího od nich. Koupila jsem si nedávno tuto YSL a pořád cítím broskve...![]()

moninika tuto ysl mam zrovna dnes a to jsou broskve jak vysite, ale me to chutna. Ano, tato chanel je moc prijemna.
Mutziputzi Já měla představu, že to budou "zimní" šaty ke kozačkám, takže jsem čekala silnější materiál a ta tenkost a mačkavost mne dost překvapily. Ale na fotce na jinx se mi moc líbily...
A musím se pochlubit, že mi Ježíšek přinesl ty hodinky, co jsem si přála. Měl fotku, přesný popis a předdomluveno to v obchodě, tak to zvládl na první dobrou ![]()

umí se i chlapi pohádat nad tím, co si koupili?
Jiná Realita ANO! (ale nejedná se o hadry no)
já jsem si koupila spacák...a jako nevím. už přišel, ale asi v něm vypadám směšně. výhledově se v něm vyfotím a hodím se sem na poradu. jsem malá a mám ho nad kotníky. jinak je skvělý, teplý, nešustivý.
Jiná Realita Já jsem četla neslušivý místo nesuštivý:-D. No dej ho pak sem, jsem zvědavá. Taky mám objednanej jeden zde už profařenej, ale myslim, že v tom budu vypadat jak vagabund, ale kdyžtak bude do přírody no, nebo do extra plískanic, kdy už se na vzhled nedají brát takové ohledy:-D.
barbucha Já marně přemýšlím kam by se to dalo nosit. A to si sobě myslím, že jsem dost výstřední.
No rozhodně nejsem konzerva i když jsem starší.
I když jsem měla kdysi podobný triko.
Možná přes plavky na cestu na pláž ![]()
barbucha Jj, to je jediný, co mě taky napadlo
.
Mimochodem četla jsi ten popis k těm šatům
?
"Dr. Denim Ranja – oblečená neoblečená. Jako rybářova dcera si budete připadat v tomhle exkluzivním modelu z dílny Dr. Denim. Průhledné panely poskládané do tvaru čtverců, dlouhé rukávy a slim fit střih."
Jo to nejsou díry, to jsou průhledný panely? Tak pláž beru ihned zpět.
Navrhuju jako pomůcku k dietě, jak se lidi balej do těch igelitů...
Doktor doporučil ty tlakové masáže. Už je děláme asi 3 měsíce, zpočátku jsem u toho měla hodně zatnuté zuby. Ale pokud se to lepší, tak minimálně a hodně pomalu. Ještě by prý mohl pomoci laser. Ale kdyby něco fungovalo a pomohlo to s těmi nasážemi, bylo by to fajn
Mirka ještě tohle https://www.lekarna.cz/contractubex-1x20gm-gel/
Nutne potrebujem topanky bez podpatku, tak som si vo vypredaji objednala tieto:
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články