mysmat Taky u nas mame jednoho takoveho lidoveho kolegu, co neohriva. Ji toho burta studenyho a k nemu rovnou prikusuje cibuli :D Nastesti ja se pred nim mam kam schovat :D
Co jste si dnes koupili/y?
ja som tiež ohrievač, v celom mestečku, kde pracujem, máme dve reštaurácie - jedna horšia ako druhá a ja naviac vegetarián - čiže buď sa môžem každý deň živiť pizzou alebo si doniesť vlastné jedlo, ale mám vlastnú kanceláriu za zavretými dverami aj vlastnú mikrovlnku, takže snáď nikto tu zo mňa hysáky nechytá a ako doobedujem, tak si vyvetrám. Obedovať jogurt sa mi nechce, tak neviem, aké iné riešenie toto môže mať. Viem.. zmeniť prácu na nejakú super firmu s nejakou super kantínou
a ešte k veci, nekúpila som si už stráááášne dlho vôbec nič - žiadne topánky, kabelku, oblečenie a začínam byť z toho extrémne frustrovaná ![]()
zelene.oko A paleo se ohřívá? Já myslela, že se jí studený.
saryvary Ty UD jsou ale uplne jina rtenka (matna, jiny vlastnosti) YSl oil in stick je hydratacni a spis balzamova, tak nevydrzi, ale je moc prijemna. Ja jsem matny prestala skoro nosit, protoze Lancome Matte shaker mi vyhovuje vic (nevysusuje). Jinak ty UD vypadaj hezky teda.
Tady jsou ty odstiny YSl, kde je dobre videt rozdil mezi 47, 9. Ty ostatni vypadaj taky moc hezky.

Jiná Realita jdu teda s krizkem po funuse, ono hodne zalezi asi co od rasenky cekas, pro me musi dobre rozdelit a prodlouzit, nesmi zmolkovat a padat pod oko. Myslim, ze jsou urcite nejaky drogerky, co jsou fajn, kamaradka pouziva Loreal nejakou co uz je na trhu sto let, dala jsem ji Lancome na vanoce a na ni rozdil nepoznam (na oku), ona rika, ze je to lepsi nez drogerka.
Osobne pro me ty drazsi vetsinou maji lepsi vydrz a konzistenci, min opadavaji a lepe rozdeli.
JO a me teda taky zalezi na tom, jak dobre jdou sundat. OSobne mi vyhovuje ted tahle Clarins, v zasobe mam Lancome a Guerlain.
mysmat fuj, tak to je naprostý peklo... horší smrad jsou snad už jenom syrečky
Edge syrečky nesmrdí ![]()
0zero7 Já vím, že jsou jiné, ale barevně je ta moje UD velmi podobná zde zobrazené YSL a myslela jsem to hlavně tak, že UD je vhodná pro ty, které nemají rády pocit ulepené pusy od rtěnky. Což mi dělá každá, kromě těchto dvou. Na YSL mi vadilo právě to, že je za chvíli ze rtů pryč a dlouho jsem hledala, jakou rtěnkou bych ji nahradila. Tak byl to jen takový tip, kdyby měl někdo zájem.
Ounz
sice si pokaždý, když na ně dostanu chuť, musím zacpat nos, ale takovej čerstvej kváskovej chleba s máslem a tím nejmenovaným "nesmradlavým" sýrem... mňam
Edge
lahoda
saryvary Aha, ja nevedela, ze je to skrz barvu
Jinak se mi teda libi, ja do prace nosim prave bud ty shakers nebo hydratacni veci.
ježiš, tady to nabralo obrátky - zelí, cibule.... no pokud je to nenapadne samotné, tak toto bych už teda zakazovala... :-)
nolita no..moje kolegyně si s oblibou na našem odpočinkovým pokoji (ne v kuchyňce) s oblibou ohřívala věci typu knedlo vepřo, rybu na česneku a pod..kam se hrabe kysaný zelí..(co já bych za něj dala)
Ounz tak to přidávám na seznam.... :-)
nolita no..některý ty smrady fakt děs, ale tak člověk se snaží bejt tolerantní,aby mu kolegové nepochcípali hlady ![]()
Ounz kontrovala bych nejakym hutnym parfemem!;-))
Ounz no jako ale hranice musí být. on je taky rozdíl, když to vybalí jeden nebo půlka chodby samozřejmě, ale ty největší smrady bych fakt zakazovala ... dokonce mám pocit, že v našem manuálu je i jídlo v kanclu zakázané, ne že by se to teda dodržovalo ...
nolita no, asi zakazovat,když je to nenapadne..někdy je to fakt příliš..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články