Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 02. ledna 2018 21:16

viktorka_od splavu no jasně, prostě ho musím dát na pět vteřin do mikrovlnky, aby nebylo úplně studený.

(ohřívám si i jablka  nebo bagety nebo prostě všechno.)

jídlo z ledničky nejím, při mém nízkém tlaku je im zima pořád a po studeném jídle dostávám zimnici 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 02. ledna 2018 21:16

Jiná Realita cooooooo?

Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 02. ledna 2018 21:18

Jiná Realita aha myslíš jídlo pokojové teploty a ne ledový z lednice, ne "ohřátý", chápu to dobře?

já měla jednu dobu problémy se žlučníkem a nesnesla jsem nic ledovýho, takže jsem pila i ohřátý pivo:D

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 02. ledna 2018 21:20

hele, vím, že je to divný, ale každý má nějakou tu úchylku, no 

nechápu, jak se někdo třeba může najíst zeleninového salátu, který vytáhnou z chlaďáku. nebo si dát v zimě zmrzlinový pohár. nebo si dát studeného buřta 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 02. ledna 2018 21:20

edit: zdvojeno

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 02. ledna 2018 21:21

viktorka_od splavu jooo, ne že bych si sushi ohřála na bod blízký varu  prostě aby bylo lehce vlažné.

Offline RoSa
10068 příspěvků moje polička 02. ledna 2018 21:45

slniecko  a velikost sedí ? asi jo, jinak by ses tak neradovala přece

Offline barbucha blogger
35486 příspěvků moje polička 02. ledna 2018 22:28

Koukám, že se tady žere v práci! Ale dobrý téma - mně to leze na nervy strašlivě. Máme výbornou jídelnu, na výběr mraky pokrmů a velký salátový bary k tomu, každej si tam něco najde. A slejzaj se k nám i "civilové" z širokýho okolí, že si kolikrát není pomalu ani kam sednout. Prostě vyhlášená kuchyně... a stejně některý důry žerou furt příšerný blafy, nejlépe hned mně za dveřma, kde se nachází takový jakože odpočivadlo pro personál.

Stolek se prohejbá pod rybičkovou pomazánčičkou (většinou rovnou v lavóru), kilama zasmrádlejch řízků, zbylejma paštikama z domova a zejména množstvím česnekovejch salámů. A žerou a mlaskaj a s plnou hubou klábosej celej den! Už jsem z toho na mrtvici a platím za neuvěřitelnou fiflenu, páč to komentuju (než u sebe pevně zavřu dveře).

Offline Anwen
34 příspěvků moje polička 02. ledna 2018 22:46

Některé výkřiky proti ohřivačům mi příjdou velmi dětinské, všichni prostě nepracujeme ve městě s rozmanitými stravovacími zařízeními. Letos jsem na hradě (shame on me) dělala vrchního ohřívače, svým dvěm zbylým kolegům, kteří se nemohli hnout ze svého pracovního místa, jsem vždy krabičku ohřála a donesla. A nikdy by mě nenapadlo je pomlouvat za, podle některých zde přítomných, nevábný zápach jejich jídla. V místosti s mikrovlnkou jsem někdy strávila i celý den a aroma z jídla vždy za pár minut odeznělo.

Některé tady radily studené jídlo, ale ruku na srdce - jedli byste celý rok každý den studný jogurt a salát, pokud byste se většinu směny pohybovali venku? 

Offline barbucha blogger
35486 příspěvků moje polička 02. ledna 2018 23:09

Anwen 

Ovšem venku na vzduchu to zavání poněkud jinak, než v uzavřených prostorách 

Offline slniecko admin
19470 příspěvků moje polička 02. ledna 2018 23:15
Reakce na RoSa:

slniecko  a velikost sedí ? asi jo, jinak by ses tak neradovala přece

​sedí ako totok na šerbel! na dĺžku presne a ako sú okrúhle, tak v nich môžem aj hýbyť prstami, môj ortopéd by bol nadšený...ovšem sú tak tvrdé, že neviem, či nedám rovnakú pálku za obväzy a leukoplasty

Offline slniecko admin
19470 příspěvků moje polička 02. ledna 2018 23:16

Jiná Realita tak sushi nie, ale priznávam sa k zohrievaniu jogurtov a ovocia...ovšem na radiátore, alebo na slnku, do mikráča ma to nikdy nenapadlo...doteraz

Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 02. ledna 2018 23:20

@ Sis, ja zavidim, ze vam jidlo smrdi, mne, pokud to neni majoneza nebo uzeny maso, jidlo vzdycky voni, ze bych si sezrala ruku!

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 07:31

Anwen Nevím co je dětinskýho na nevůli vdechovat nevábný výpary z cizího jídla, je to dost podobný jako ne pomlouvat, ale stěžovat si na kolegu/kolegyni co nezná antiperspiranty nebo se polejvá parfémem, prostě to obtěžuje a ohleduplnej člověk to nedělá. 

Offline Zu
2760 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 08:12

Já tedy přiznávám, že jsem byla také nucena jít v kanceláři, ale dovozy. (Ani bus, nutno buď pěšky - nemyslitelné nebo autem, ale ani tak se 30 min. nestíhalo). Takže alespoň ne ohřívané, ale pokaždé proběhlo důkladné vyvětrání. Potom nastoupil kolega, který jedl celý den. A to teda byla fakt extra něco, loupání měkkých kiwi na stole, šlupičky nechat na tom stole odležet, dřez plný umatlaného nádobí a navíc nejedl úplně standardně, ale srkal... A měl právě v oblibě ryby... Ale změna práce pomohla hodně 

49114 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 08:19

Anwen tak pokud se kolegove 8,5 hodiny nemuzou hnout ze seveho pracovniho mista, bych spis hejtovala zamestnavatele nez krabickovou stravu

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 08:22

Tady se člověk dozví tolik věcí, co jiným vadí a ani by ho to nenapadlo, je to fakt poučný  Mně v hlavě zůstala úplná blbost od Pinot Noir , jak kdysi psala, že jí vadí, jak někdo nechává varnou konvicí dovřít až do samovolného vypnutí. Taky to vždycky dělám, nikdy mě nenapadlo, že v tom někdo může vidět problém, ale od té doby to dělám fakt s gustem  

49114 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 08:34

moninika jee tak to mne nejak uniklo:-))) nektery konvice sopti jak vulkan klepou se a vypousti mohutny oblaka pary snad minutu nez to klapne, mozna to si umim predstavit ze se neda pozorovat v klidu:-)

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 08:39

moninika Já teda kdysi, nevim jak se to stalo, zabrousila na odborné elektrikářské fórum, a tam jsem se dočetla tolik děsivých historek o varných konvicích coby nejnebezpečnějších spotřebičích na celém světě, že sundavat konvici z podstavce dřív, než vypne sama, považuju za do nebe volající hazardování s lidskými životy. :D Kvůli tomu si ten post od Pinot taky pamatuju. 

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 08:44

viktorka_od splavu Tam byl spíš problém s tím, že ten člověk zdržuje ostatní...

Karoleena Tak tak jsem o tom neuvažovala, ale určitě to má něco do sebe co se bezpečnosti týče. Varování na konvice bývá hodně, když někam jedeme na delší dobu, poctivě ji vypínám ze zásuvky, ani nevím kde jsem k tomu přesně přišla...