Co jste si dnes koupili/y?
Mutziputzi kafe zalejvany z konvice myslíš tu varnou? Pač jinak sou i konve právě pro fanšmejkry.
Ounz rychlovarnou, na neskafčo a turečka![]()
Mutziputzi tureček umí bejt dobrej ale
ale samo džezva je na to ideal
tematicka diskuse, rychlovarnou konvici nemam, dnes jsem objednala tohle:

na plynovej sporak... jinak kafe varim v moka konvicce.
Lilly_Ku ja uztu chvili premitam, jak bych si varila v praci kafe nebyt kavovaru.. sporak tu neni.. az jsem si vzpomnela ze mam doma jeste

jinx tá je pekná.Prosim Ťa,kúp si ju a potom tu daj post,že si si ju kúpila.Lebo už na x stranách sa tu rozoberá ohrievanie jedla a teraz ešte i kanvice a voda ![]()
viktorka_od splavu jj, to jsem driv taky pouzivala.
ted jak jsem zvykla na mokka kavu, tak mi tohle prijde uz moc slaby. davam si jeste kardamon a mlecnou penu, dykcy rano trochu zevluju v kuchyni s kafem, nez se odhodlam do noveho dne :D
Lilly_Ku ja si zas davam nekolik kafi po sobe a na to je mokka konvicka dost neprakticka:-) ale kafe fajn
Mutziputzi Co frenchpress? ![]()
viktorka_od splavu To je on, a na ten taky vařím prasácky vodu v konvici (teda v obyčejný na plynu), jinak mě to fakt nenapadá
.
Isca Já hele konvici nepotřebuju nijak zvláštní, k snídani piju instant 1:1 s mlíkem a zbytek espresso ze stroje, já jsem saturovaná
Krom toho si na kafe nijak nepotrpim, takže další vercajk na kerej by se mi doma akorát prášilo nemůžu potřebovat))
Tak teď mi v tom děláte hokej! Jak na čaj voda vřelá, ale nepřevařená? V detektivce od Agáty peskuje sekretářka nějakou nižší sílu, která dělala čaj "Zase se vám ta voda nevařila!" A Agáta jako Angličanka by o čaji měla něco vědět!
viktorka_od splavu french press je super na čaj.
Kokoska taky jsem mzmatena. Kdyz se voda neprevari, dela se na caji takova ta pena...
ice A tak jakmile je voda vroucí, tak se vaří a až se vařit přestane, je převařená, co tady z toho děláte aféru prosim vás??
Oznamuju k věci, že síťovaný šaty, pardon šaty s panely aj body jsem nechala ve Freshlabels, jedno umělina, hnusná škrábavá, druhý bavlnka o tloušťce 1 mikron.
Mutziputzi pravda, nějak jsem si slovo vřelá spojila s teplá...
ice to myslim jen kdyz neni dost horka. nevim jestli na to ma vliv ze se kdysi pred tim ne/varila
viktorka_od splavu to nevim, moc nepiju kafe a čaj vlastoruční výroby takže to nemám vypozorovaný, ale myslím, že minimlně čaj se má zalévat převařenou vodu trochu schladlou, ale možná kecám.
Trochu to tu prerusim,kedze som z prace odisla uz po 2 hodinach a cakanie na MHD som si skratila v nakupnom centre (vonku lialo).Sa mi to mierne predrazilo ![]()

a spacak Mutziputzi mali za 22EUR
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje