RoSa Jen aby sis při tom rychlém pipi nepoehmpípala ty podvazky.![]()
Co jste si dnes koupili/y?

šmarjá, Ronýškovo pipi přece!
já ve dveřích pod balkónem ![]()
(akorát mně se to stává i když vařím něco onačejšího než čaj, nemám prostě tu trpělivost u toho stát
To je jeden z mnohých dôvodov, prečo u nás mimo výnimočných situácií varí muž
.
Ounz Vesta je super, brala bych ji hned.
tina prosím gap. Sleva
a díky
slniecko Ty Marteny jsou boží ![]()
RoSa Spacák bude jistě fajn, ale strašně moc bych chtěla na ulici potkat někoho oblečeného do puntíku v tomhle
no to si myslím že na venčení psa lze podobné modely potkat běžně:-) především brzy poránu:P
viktorka_od splavu No jéje!
prosím vás, matka si vyprala (!) péřovou vestu
. nevíte, kde bych sehnala tenkou lehkou péřovou vestu bez rukávů pod bundu? aranžuje květiny, bez ní v chladných podmínkách brzo umrzne.
Jiná Realita Já péřové věci peru běžně, jen potom musí následovat sušička. A klidně opakovaně, vyprat znovu a dát do sušičky :-).
Jiná Realita sportisimo? Mam z tama teď úplně lehkou bundu a je super. Určitě mjí i vesty.
999 sušičku nikdo nemáme, takže je nevratně zničená, bohužel :/
Jiná Realita namocila bych to a pri suseni tu a tam natrasala a fenovala.
Jiná Realita Dejte ji do čistírny. Mně tak kdysi zachránili bílou péřovku, byla jako nová.
Ja perove veci peru opatene bezne. Susit pak na rovnem a obracet, jak řízky. Jinak Decathlon.
999 sušičku nikdo nemáme, takže je nevratně zničená, bohužel :/
Sušičku taky nemám, ale když potřebuji oprat zimní bundy, kabáty, atd., tak jdu do samoobslužné veřejné prádelny, tam mají i sušičky.![]()
Jiná Realita jestli nechcete kupovat novou, tak ji znovu vyperte (nekdo doporucuje tenisaky do pracky, ja to nikdy nedelala), pak suste rychle (treba u topeni), nejlip vodorovne. Pri suseni natrasejte a jemne drhnete (jako kdyz perete rucne). Pak profenujte. Takhle susim perove veci bezne. Ted mam susicku, ze by ten rozdil byl markantni, to neni.
dnes dopoledne dorazi, jestli teda ups najde vchod do naseho domu. vybrala jsem si plus verzi, v nadeji, ze se na vetsim displeji budou lip vyrizovat mejly, tak jsem zvedava.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje