pecka Kde maj kamennej krám?
Co jste si dnes koupili/y?
Mutziputzi no musela by si si urobit vylet na Slovensko ![]()
pecka Tam si robím výlet když jedu do Budapešti, zastavím se pro dálniční známku vždycky
Ale cca 10 let zpátky jsme měli pár let pronajetej byt ve Slávičiom údolí v Bratislavě, to je naposledy co jsem tam byla ve městě.
Oznamuju k věci, že síťovaný šaty, pardon šaty s panely aj body jsem nechala ve Freshlabels, jedno umělina, hnusná škrábavá, druhý bavlnka o tloušťce 1 mikron.
Mutziputzi A co bude s tvou kariérou BDSM hospodyne? Já zas musim opustit tvůj spacák, je boží, ale vypadám v něm jako trdlo. Chtěla jsem si ho nechat na ryby, ale vlastně ně nechodim a začínat kvůli spacáku je blbý. Takže hledám další dlouhou bundu, mě to nebaví.
Tímto ještě děkuji whiskas za měřící anabázi, ale nevyšlo to, já mám nějaký divný tělo, rukávy krátký, zbytek velkej, asi mi vyrostly ruce....
Karja Já mam dvě nový síťovaný trika z Intimissimi, takže rok 2018 ve stylu BDSM může pokračovat! Spacák na ryby by moc nešel, docela se rozepíná, mohlo by tě to obnažovat při nahazování, ale když se pod to oblíkneš, ne jako já ráno s nezvedenym psem, nemusí to tolik vadit, provětráš aspoň..ale dyž nechodíš![]()
Mutziputzi Karja ja som ho tiez skusila,len zo zvedavosti.A uprimne? Ja v nom ![]()
Mutziputzi Ani toho psa nemám. Hele i by se do spacáku zasekávaly nějaký větvičky ze křoví, neni to na outdoor praktické. Obnažování na rybách, no jednou jsem plavala pro prut, co jsem měla hlídat, koukám po vejrech, zabrala ryba a lup prut si jezdí na druhý straně řeky. Bylo to v létě a neměla jsem podprsenku, takže miss mokré tričko táhlo za sebou z vody prut i s kaprem, bylo to veselý, naštěstí s minimem svědků. Řekla bych, že to byla první a poslední ryba, co jsem chytila a to do slova. Od tý doby jsem pochopitelně na rybách nebyla.
pecka Jako má potenciál, i jsem se v tom doma líbila, ale na mně to bylo prostě moc velký, necejtila jsem se.
Karja no mozno,keby si chodila v tricku bez podprsenky,bolo by tych ryb viac ![]()
Potřebovala jsem nové kosmetické taštičky a dnes dorazily. Zvrtala jsem adresu, ale UPS si s tím naštěstí poradil
Zas jedu ve Furle ![]()

Karja no ja des-bes.Ale tak ja som skusila len tak,ked uz tam to posledne emko viselo.
moninika tie su pekne,aj farebne ![]()
viktorka_od splavu Ja sem si tuhle precetla, ze na vlasy je dobra maska z vajicka, splachla sem to krava horkou vodou, podle toho co mi ve vlasech zustalo tak horka z kohoutku by mela na poctivyho turka stacit))
![]()
![]()
viktorka_od splavu Ja sem si tuhle precetla, ze na vlasy je dobra maska z vajicka, splachla sem to krava horkou vodou, podle toho co mi ve vlasech zustalo tak horka z kohoutku by mela na poctivyho turka stacit))
![]()
má to byť žĺtok s jogurtom, rozmiešané:)))
pecka Na rybách je sice předědkováno jako blázen, jenže tam ženský absolutně nikoho nezajímaj, jak se chlapi přiblížej dva metry k vodě, tak se z nich stává uplně jinej gang.
No spacák je smolnej, vůbec nevim, co nakoupim, za chvíli už v obchodech nic moc zimního nebude:-D.
Inak čo sa tých konvíc týka, tak moji rodičia boli jedni z prvých v okolí, kto takú kúpil, sa na to chodili kukať známi:)))
Dôvodom som bola ja, totižto kvôli každému môjmu vareniu čaju kupovať nový čajník vychádzalo každé skúškové dosť draho...
...takže pre mňa predstava, že niekomu vadí čakať,kým sa to samo vypne je nepredstaviteľná, ja skôr riešim, že som na vodu zase zabudla a už je vychladnutá a musím cvaknúť znova....
(akorát mně se to stává i když vařím něco onačejšího než čaj, nemám prostě tu trpělivost u toho stát![]()
U nás byly přes svátky naše děti s partnerama a nechápaly mou potřebu dát si vařit na kafe vždy čerstvou vodu.
Soustavně nechávaly v konvici zbytky vody.![]()
A taky jsem přes svátky přibrala 1 kilo a bude problém to shodit. To jsem se fakt docela omezovala. Ale to jídlo je přece jen trochu jiný než běžně.
Typuju dva měsíce a budu na svým. Ale já nesportuju, jen chůze.
Edit. píšu s chybama, to je peklo
Tak Betty No mě doma učili, že ta zbytková voda zadělává na vodní kámen. Ovšem v jednom obchodě mi tvrdili, že naopak konvicím nesvědčí, když se ta voda vylije celá, že ta topná spirála by měla ještě pomalu vychladnout v té vodě. Že je to nejčastější příčina reklamací konvic, které jsou hodně využívané, právě třeba v zaměstnání apod. Doma to bude asi jedno, tam se nevaří tak často.
Tak Betty kilo? to máte dole za týden dva. já už jsem přešla na normální režim (protože svátky jsem strávila jen ležením, čtením a jídlem, konečně, jupí, po tom jsem bažila celý rok) a jedno dole mám (ovšem zbývá hodně těch, které jsem nabrala v roce před vánoci
a ta jdou dole mnohem hůř).
je to divný, ale mám to tak, že čerstvá kila jdou dolů nějak mnohem rychleji, než kila stará ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje