Lilly_Ku Já ho mám od listopadu, malej teda, a jsem moc spokojená! Akorát se musím ještě zastavit v Samsung prodejně a nechat si odborně naaplikovat ochranný sklo na displej, jsem ani nevěděla, že to dělají, ale prý je to dobrý - doživotní záruka a hlavně to udělá někdo profi, ne já doma na koleně. :D
Co jste si dnes koupili/y?
Karoleena uz dorazil, zrovna prehravam obsah. vypada fakt prijemne, musim si na nej taky neco poridit, nez ho nekde upustim na dlazbu...
betsey tohle je samsung galaxy s8. ja si vybrala vetsi verzi plus, protoze musim obcas za pochodu resit pracovni e-maily a prohlizet dokumenty, tak abych to mela pohodlnejsi. maji ho i v ruzove, nad kterou jsem vazne uvazovala, ale nakonec jsem se rozhodla pro neutralni barvu, navic mam uz ruzovy velky sluchatka :))
Lilly_Ku My máme s manželem S7 edge, on ho kupoval nedávno a asi po 14 dnech rozbil displej, 8tis. ho stála oprava. Spadlo mu to venku na chodník obrazovkou dolů. Máme na to teda pouzdra, ta otvírací. Normálně to chrání dobře, je to hodně pevné, ale nějak se to prý tím pádem otevřelo a bylo to. Můj telefon asi po týdnu upustila moje maminka v kuchyni na dlažbu, když mi ho podávala. Taky dopadl na displej, ale vydržel.
Neznášam telefóny s veľkými displejmi, ale uznávam, že chyba je vo mne. Totiž pri telefonovaní (tobôž ak niečo robím zatiaľ druhou rukou) si ho zvyknem pritisknúť mimovoľne k lícu a ono to vytáča počas hovoru, prípadne si hovor nechtiac zruším.
Kokoska Já měla předtím taky S7 Edge a též jsem ho párkrát pustila na zem, naštěstí všechno přežil. Ono se asi ne nadarmo říká, že nejrizikovější jsou první dva tři týdny, kdy na nový zařízení ještě člověk není zvyklej a je pravděpodobnější, že mu třeba vypadne z ruky. Proto už vždycky zaráz s telefonem kupuju aspoň silikonovej kryt, když už nic jinýho. :)
Ďakujem!!!
Jé, tak jsi je nakonec sehnala? Mně to nějak uniklo, tak to je super!![]()
Byla jsem dnes v COS mrknout na slevy, ale byly šílený fronty na kabinky, takže jsem nekoupila nic.
moonlight Také jsem se tam dnes chtěla stavit ..., ale nával bych dnes asi nepřežila. Tímto díky za varování
.
moonlight Musíte chodit zkoušet do pánského oddělení, tam takové návaly nebývají ![]()
Tak to je nákup na jedničku
. I ty šaty bych mohla.
Vzorky Ex Nihilo mi přišly teď v úterý. Které sis vybrala?
Další svetr (moc sem ho chtěla a byl ve slevě)

Karoleena Ja jsem si nechala nalepit ten sklenenej screen protector na novej Iphone a je to fajn, je to teda silnejsi nez klasickej, ale po chvilce nepoznas. JO a druhej obchod o $30 levnejsi nez prvni, ha! A borec mi to i odborne nalepil samo.
Mám pocit, že ty červené šaty COS, co si koupila Friga měla teď Petra Kvitová na focení osobností roku pro MF Dnes.

Lepší obrázek jsem nenašla.
Mám pocit, že ty červené šaty COS, co si koupila Friga měla teď Petra Kvitová na focení osobností roku pro MF Dnes.

Lepší obrázek jsem nenašla.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje