nějak divně drží ty ruce - jako "aby jí to břicho nespadlo"...
Co jste si dnes koupili/y?
brrr Už podle rukávú to ty šaty nebudou...

Koupila jsem si naslepo malinkou Cestu do Indie, protože se mi strašně líbil flakónek a byla ve slevě. Jako bonus příjemně voní, mandarinka uhlazená růží a něčím sympaticky zaprášená.
wendulka To kdybych si pamatovala
, urcite jsem brala Devil Tender, myslim, ze taky Fleur Narcotique a Sweet Morphine. Ten ctvrty uz fakt nevim, kazdopadne me ted zaujal Oud Vendome, tak jsem mozna objednala ten
. Az to prijde, tak se ozvu, co jsem objednala doopravdy. Byl to jeden z tech vecernich nakupu v jiz lehce ovinenem stavu, to pak pamet uplne spolehlive neslouzi.
Friga Určitě se ozvi. Jsem zvědavá jak rádio
.
moninika A jo, jsem slepá. Pustila jsem si i nějaké video z toho focení a nejsou to ony.
Sweet Potato roztomilé :) !
Přestávám válet tašku na zemi!!

Vagabond baleríny, ale tmavě modré
takže hurá na poštu...
Mutziputzi Hm, z toho prvního obrázku sis koupila ty kraťásky, bombarďáky pod nimi nebo ty tenisky?
Ale moc se mi líbí ty modré rifle.
brrr kratasy spojeny s elastakama
Dadoo Co je? Stella McCartney, i s dlouhejma maj![]()
Se musim Mutzi zastat...spojeny elastaky s kratasama jsou nejlepsi vynalez. Jinak pri ubehnuti vice nez 5 metru, mam ty kratasy vyhrnuty az do rozkroku....
711990 a není teda lepší běhat jen v elasťácích?
(neběhám a nikdy s tím nemíním začít, tak nevím).
náhodou mě ty kraťasy na běhání, popř. jiný sport, přijdou fajn... nevím, zda je lepší běhat jen v elasťácích, ale toto je dobré osvěžení běžeckého outfitu...
a líbí se mi ty modré džíny ...
Jiná Realita ne, neni, protože v krátkých elasťácích vypadá jeden jak tydýt, pokud neni uplně dokonalej (dokonalá)
Potrefenáhusa a to souhlasím, to mě hned nenapadlo, ale přesně - krátké elasťáky fakt většinou ne z toho důvodu, co píšeš...
Mutziputzi Zmátla mě barva, myslela jsem, že je to na spaní
(ty tenisky mi tam trochu neštymovaly, ale už chápu).

Vlněný svetr

Džíny na jaro
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje