Mutziputzi Ona sa objavuje v zlavach. Chce to len sledovat. Pevne nervy zelam
.
Co jste si dnes koupili/y?
Neodolala jsem. :-)

whiskas sukně nebo tričko?
Krehutka Tričko. Blbý? Tu sukni už mám
.
whiskas ne, právě se mi líbí víc než ta sukně.
Krehutka Co je špatně na té sukni? ![]()
![]()
whiskas
Nic prosimtě! Jen se mi na produktovce líbí víc to tričko než ta sukně. Na tobě navíc stoprocentně vypadá úplně jinak než na této modelce. Viděla jsem ji už v outfitech?![]()
Krehutka Kdysi jsem ji sem dávala ...
Fotka smazána, šlo jen o ukázku nákupu z dob minulých
.
whiskas Teda pěkná sukně, mnohem lepší než na produktovce. Ono to tričko se mi nelíbilo ani na té produktové fotce, pak jsem se zadívala blíž a říkám si, sakra, to je tričko, co se mi přesně líbí, barvy, střih všechno. Z velký části to dělá ta modelka nebo nevim.
whiskas sukně dobrá a kombinace lepší než na produktovce (a i na tobě mi sedí líp). To se mi ale u cos věci stává často, že tady ve vlákně vypadají líp než na jejich webu. A jestli sem někdo začne dávat věci z Arketu, tak to tak bude podle mě ve 100 % případů.
Karja No, uvidím, co dorazí. Měli už jen velikost S, tak pokud bude obří ... budu muset vyzkoušet, jak sráží sušička
.
whiskas Nestraš, právě objednávám sušičku:-D. Doufám, že tahle jejich "funkce" už je pasé:-D.
Krehutka Díky, ta sukně je relativně velká, proto se mi tak správně "neotvírá". A pěkně Ti děkuju, Arket jsem dosud neznala, ale už se rozhlížím. To je nějaká novinka, nebo jsem jen zaspala dobu?
Karja Při vysoké teplotě bych řekla, že tato funkce na určité materiály stále tak nějak funguje (dala jsem na bavlnu svetr bavlna + nějaká umělina a fakt se trochu srazil). Experimentovala jsem se staršíma hadrama, naštěstí.
mysmat Opakovaně? To nééé, myslela jsem, že po jednom sražení je proces zmenšování dokonán.
whiskas je to mladší sestra hm a cos. Chodím tam nakukovat už několik měsíců, ale zatím nic. Popravdě, ta prezentace tomu moc nepomáhá. Přemýšlela jsem nad některými úplety, ty mi přijdou dobrý. Nebo vlněné kabáty nevypadají úplně marně.
mysmat Hrůza, no aspoň trochu protřídim oblečení!
Krehutka Zajímavé, ten obchod vůbec neznám. V Praze jsem o něj ještě nezakopla. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje