whiskas jo, proč ne. Koukala jsem na tyhle https://www.arket.com/en_eur/women/trousers/product.slim-wool-hopsack-trousers-blue.0584498001.html, vlněné z nové kolekce, ale mně by nesedly, potřebuji vyšší pas.
Co jste si dnes koupili/y?
whiskas Sukne je super, ja jsem v tom vypadala jak barman.
Takze ji nemam.
Luna Barman?
Tak a teď budu mít zase o čem přemýšlet. Když ty barman, já určitě taky
.
Krehutka Také jsem na ně koukala, moc pěkné. Já bych nižší pas naopak potřebovala. Ale chtěla jsem testovat na "slevách"
.
barbucha tak jestli arketu zůstane nadčasová nabídka a všude kolem budou kytičky, barvičky a volánky z polyesteru, ještě ráda nakoupím.
Tak to rozhodně ![]()
whiskas na té "smazané" fotce ti to sekne od hlavy k patě
whiskas Rozjedem to spolu!![]()

Fakt, že jo
. Ta druhá je super
.
![]()
![]()
Luna
byla jsi rychlejší. Ale máš mě na svědomí, tu sukni už asi nikdy nevytáhnu. A příště půjdu nakupovat do pracovních oděvů, vyjde to levněji.
whiskas Jezis, to neee, to je jen sranda,
tu sukni nos, moc ti slusi!![]()
whiskas
hele, ale když si ji vezmeš s bílou košilí do nějaký restaurace na večeři a do kabelky přibalíš kalhoty, který si pod ni oblékneš na záchodě, tak to můžeš mezi jednotlivými chody zkasírovat ve stylu "Vrchní, prchni" .... a polívčička byla?
ale teď vážně... určitě ji nos dál, vypadáš v ní líp, než modelka na produktovce
Jako vím, že mám asi rok zpoždění, ale kde kupujete síťovaný ponožky s nějakým rozumým poměrem cena/výkon?
MP Meri já kupuju síťovaný podkolenky v Calzedonii
pokud chceš opravdu ponožky, tak za padesát tyhle
mám dvoje a dobrý, drží, peru na 60 - ale jsou fakt krátký, ne do půl lýtka ale jen těsně nad kotník:-/
Edge Tam maj za dvě kila ks, ne? To ani omylem. Zkusím ten Tezenis, díky
MP Meri Do stovky se vejdete ![]()
MP Meri já za nima posledně podnikla trochu pátrání a fakt jsem nenašla lepší - buď byly blbý (velký oka, nějaký blbosti korálky..) nebo stovku a víc. případně obojí zaráz, těch bylo nejvíc teda:-/
Luna
jasně. Pobavilo mě to.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje