Friga To je ovšem výborná čtyřka
! V pohodě, jak budeš mít náladu. Mně to stačí i takhle
.
Co jste si dnes koupili/y?
barbucha ajoo
no tak to pardon, mi necvaklo.
barbucha perfektně ![]()
barbucha Takhle sedím já a mám z toho koleno v prdeli
jenže se to nemůžu za boha odnaučit
Extrakci dvou osmicek. Zrovna na to cekam ufff![]()
0zero7 Se taky chystam u unoru![]()
MP Meri Ja si davam bud neco mezi ty kolena, nejakej ten micek polovyfouknutej a nebo si dam chodidla na nejakou podlozku, jak jsou lolena vys, tak to tolik nenuti. Omezila jsem to tim na polovinu. Ja totiz mela zasmodrchany nohy pak I ve spani a to bylo peklo, to jsem si pak musela taky kolena vykladat nejakou dekou. Me to po case totiz trochu pridalo k takovejm svalovejm disbalancim, kdyz se to totiz napocita, kolik to da za den hodin, tak neni divun
Jojo, soucítím. Taky si budu v únoru kupovat zuby. Ale bude to dovršení totální rekonstrukce, kterou podstupuju už tři roky. Tak snad bude na dobu klid.
Mutziputzi no jauvajs. Uz je mam venku. Mi je dali sebou haha. Muj zubar je teda uzasnej. Musel nechat akorat kus korene pac jde az do nosni dutiny skoro PRej.
Ale jinak jak po masle. Mi udelali ten dokola rentgen. No kino voko. Drzim palce!
barbucha uchh..jestli to není photoshop, nebo paní nemá zlomené nohy tak nevim..sem to zkoušela samozřejmě ihned a ani náhodou nic takového nelze...nebo mám špatný nohy ![]()
SunEclipse Neni photoshop, ja umim jeste zahaknout tu nozicku vic a nejsem hadi zena. Bud rada, ze to neumis, je to navykovy a ted jsem si to zkousela I v posteli jestli nekecam a louplo mi z toho v panvi!:-D
Karja ty brdo..při maximálním úsilí zasunu nárt pod lýtko a už mám pocit, že se mi každou chvíli ta noha utrhne ![]()
SunEclipse Ja ti rikam rok fyzioterapie I z casti diky tomuto navyku, ja krizim nohy I na spani. Asi mam strach z nocnich aktivit nebo co:-D. A normalne jsem nemohla vubec usnout, kdyz jsem se to odnaucovala.
náplast za nešikovný ruce ![]()

(sukně má v reálu úplně boží barvu. ať už je jaro!)
moora za nešikovné ruky sa kupuje oblečko? Bežím robiť miesto v skriniach
!!!
Ten vrch má úžasný golier!
jsem to včera brázdila napříč Prahou, ale kolem ND jsem šla o hodně dřív, takže to byla nejspíš jiná můra
moora a copaks budovala? A copak sis provedla? Jsem zvědavá koza, já vím..![]()
SunEclipse ále, závody, smutnej výsledek
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje