Mutziputzi nechala jsem si zahnout nožičky, ale pokud je fakt vedro a potím se, tak je nosit nemůžu. Jinak úplně na pohodu, od podzimu do jara ideální.
Co jste si dnes koupili/y?
Mutziputzi tina Číst vaše dva komenty po sobě.. to nemá chybu! ![]()
Dadoo dveře od chlíva...cítím je až sem
? Taky jsem to spojila ![]()
Dadoo A jo..no až tak se snad nepotim nebo cejtíš něco?![]()
Mutziputzi Momentálně, naštěstí, nic. jsem v kabinetu.
Ale ono to často ve třídách fakt není procházka voňavou zahradou.
Dadoo Jooo, to se nám s Mutzi povedlo![]()
Dadoo Učitelé už na začátku hodiny neříkají - vyvětrejte si, máte tu smrad jak ve vopičárně?![]()
Já s tim minimalismem poslední dobou dost bojuju po všech stránkách!
pekny nakup. Mas noveho mladence, ci co? :D
razorblade No ani ne, eště žes nevydedukovala, že ho shánim![]()
Mutziputzi Sháníš nového mládence, jo? ![]()
Aranel No snad to tak nebude vypadat![]()
barbucha v kterékoliv optice to udělají na počkání, ten plast stačí trochu nahřát.
Mutziputzi pár dní zpátky jsi sem dávala modrý džíny. Co jsou zač, prosím? Potřebuju sehnat obyč nepotrhaný džíny ve zkrácené délce. Spoléhala jsem na levis, nic, ani jedny nebyly ono.
Mutziputzi ja jsem podobne nakupy delala vzdy, kdyz se mi neco slibne vyvijelo :D
nellielovett Nakonec jsem je tam nechala, mely hrozne blby umele vypdajici sisovani, az kolotocarsky, byly to G Star z Answear.
barbucha v kterékoliv optice to udělají na počkání, ten plast stačí trochu nahřát.
Ale no jo porád. Já u tý citovaný pasáže měla jinou, mnohem zajímavější představu ![]()
barbucha Zkazej každou radost, co?![]()
Fakt že jo ![]()
wendulka Dneska mi dorazily vzorky Ex Nihilo, tak se hlasim! Objednala jsem Midnight Special, Sweet Morphine, Amber Sky a Devil Tender. Prvni dojem je rozhodne pozitivni, ale vic zatim nemuzu rict, protoze jsem je vyzkousela dneska odpoledne vsechny jen tak rychle, abych si udelala nejakou predstavu. Az je prozkousim poradne, tak zkusim neco napsat do prislusneho vlakna.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje