moora To ti bude slušet :-).
Co jste si dnes koupili/y?
...
@vanilka Myslim, ze ta bluzka se na vas nehodi. A jestli se chcete oblekat moderneji, tak je to krok vedle.
MP Meri díky za názor. Já jsem z ní zrovna nadšená no
. Holt mi to nějak nejde
Tak zatím moje jediný nákupy v lednových slevách - čepka s tučňákama a svetr, vyhrabala jsem i fotku z října, kdy jsem si ho zkoušela, je takovej příjemně trhanskej. :)

Karoleena odkud je čepice! aneb stále sháním čepici na chození se psem k modré bundě, s bambulí, která není "chlupatá" - a tahle je super:
Jiná Realita Je z Reserved, objednala jsem ji z eshopu, pouhých 99 Kč. :) Ale musíš do pánskýho!
Karoleena dík! procházet pánské by mě nenapadlo ![]()
Karoleena svetr z matrixu!![]()
vanilka v m&s je třeba nakupovat opatrně. aspoň u nás tam mají krom normálních věcí i velké množství takových babičkovských
viktorka_od splavu to mám do práce na přehození, pořád na mě táhne od dveří. Vím, že to není na velkou parádu po městě![]()
vanilka myslíš to pončo? pončo i přes ty rifle v kozačkách byť se mi to nelíbí bude vypadat imho stokrát líp než když k tomu vemeš tu halenku
Lindexmi zlevnil top, kterej jsem uz dost dlouho okukovala, ale za tisicovku mu prisel moc drahej... https://www.lindex.com/m/cz/7678306/?back
Asi mi definitivně hráblo, děsně se mi líběj. Jenže velikosti na zootu už jsou probraný, neviděli jste někdo podobné v kamenném obchodě? Trochu jsem už koukala nedávno, ale přijde mi že mají samé "moc" rozdrbané a často ještě navíc teď frčí ten příšernej roztřepenej spodní okraj, to fakt nedám.

MP Meri ty se mi taky libi. Vero Moda jeste prodava Noisy May dziny (krome
Only) a ty jsou taky super.
0zero7 Ty zuby si schovej. Kdyz je v budoucnu potreba, muzou ten material ze zubu pouzit. Nevim, jak u vas, ale tady na to moc zubaru neupozornuje. Jen by se to melo predtim nalozit do nejakeho roztoku, to jsem bohuzel zapomnela co to bylo...
Lamicka manzelovi takhle presazovali osmicku na jine misto, ale to se musi udelat hned
moje letošní slevy: spacák v lindexu, za litr myslím dobrej kup.zvláštní, že na eshopu ho mají za víc

svetr v M&S, z 1399 na 99. nechápu jejich cenovou politiku. je ta jejich collection s příměsí alpaky

a bavlněnej vyplýtanej za 149. má pěkně řešený ty rukávy

pak ještě sportovní podprsenku. a oblíct se do ní bylo kvalitní kardio. musím to nějak vychytat, jak ty kozy pochytat ![]()
![]()
martek01 no, jak mi cosik vyrostlo zjistila jsem ze dostat se do podprsenky napevno sesite je vykon pro hadi zenu. nechapu kdo to vymysli
Tyhle šaty, co vypadají jak pyžamo. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje