Nejakej Lee Dement mi odepsal
![]()
Karja mi se líbil naživo. Ale pravda, stačí mi ten hořčicovej (ta letošní žlutá je o fous jiná, bych řekla)
Lamicka To nekupuj po netu!! Nech si poradit typ
Ok. Zítra se na ně pojedu podívat.
viktorka_od splavu Což o to, já jezdit chci. Jezdila jsem dobře, ale strach mám... to je věkem
. Na půjčování jsem hrozná, vlastně jsem kvůli tomu 9 let nelyžovala. Než se dokopu do půjčovny, je většinou jaro ![]()
Lamicka No proto!
Jinak ja mam z lonska univerzal Stockli, prave na doporuceni a fakt vnimam rozdil, driv jsem brala ty s nejvetsi slevou ve Sportisimu v domeni ze na tom nesejde, ale fakt jo.
Mutziputzi hele ale máme stejný lyže! tak to už něco znamená..![]()
Friga nezapominas :D treba kdyz pred mymi rodici reknu behoun, tak si predstavej koberec, tohle je urcite nejakej novotvar, kterej sem zavedla ikea :D
viktorka_od splavu Pak asi trpis jako ja, kdyz ti pres ne prepluzi nakej neumetel u vleku![]()
razorblade No koberec si pod behounem predstavim taky. Ale zni to celkem logicky, ze i uzky ubrus je behoun.
razorblade Manžel mi tu napovídá, že je to napron ( prý v hotelových restauracích se běžně používá tento výraz ) a nebo středový ubrus, ale to já si zase víc představuji klasický čtvercový ubrus nahozený přes podkladový naštorc.
Lamicka neboj se, moje máma se naučila v šedesáti..jestlis to už uměla, máš výhodu..
Lamicka pujcovna je pod kazdym kopcem. ja se teda na lyzech z pujcovny malem zabila, ale obecne to normalnim lidem lze doporucit
mozna bych si neco mekciho pujcila a pak az se do toho se dostanes (co bude jedna-dve, pokud si jezdila dobre), tak si porid neco podle podle toho, jak ti to pujde.
jinak mezi lyzemi ze Sportisima a Stocklemi je jeste docela velky cenovy i manevrovaci prostor.
Lamicka ježiš to ne, pujčovna normálně pod sjezdovkou:-)
Ubrus/decku na stul v obyvaku (je to takove dlouhe prostirani 35x120 cm, rika se tomu nejak cesky?)
big love!!
Friga Diky za info, nic nevoz a neposilej. Btw. jsem si chtela koupit batoh od jedny svedsky znacky a zjistila jsem, ze ze Svedska I s tim vysokym postovnym mi to vyjde mnohem levneji nez tady v ceskym eshopu. O tretinu. To jsem nejak necekala.
Karja To je zajímavý, co to bylo za značku?
napron je ubrus o velikosti 80 x 80 a dává se nejčastěji na klasický velký ubrus obvykle nakoso, nebo na malé stolky.

To, o čem mluvíte, je tzv. šál (jiné názvy nevylučuji, tohle pojmenování není úplně striktní. Není to ale napron). Dává se prostředkem stolu, nebo, u obdélníkových stolů, mezi dvěmi protilehlými místy.

Velmi pěkné věci dělá Duni
Karoleena Tusim ENnter, snad nekecam.Ale je to znacka na E a prodava ji freshlabels. Samozrejme na tom svedskym eshopu je I spousta akci a slev, ktery se tady ani neobjevi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.