Lamicka tak si nejdřív pujč, a uvidíš
Co jste si dnes koupili/y?
Mutziputzi Jsem ji poslala rozhorceny email s kopii platby z Paypal tak budu referova!! Grrr
Kam jedes?
viktorka_od splavu No copa vo to, ale kupovat lyže po internetu kor když na tom 9 let nestojim je Unsinn
0zero7 Firenze signorina![]()
Mutziputzi to mi přijde skoro jedno, spíš když ještě nevím jestli teda budu jezdit nebo ne, tak kupovat rovnou vybavení.. když se neska dá na každým rohu vypůjčit, vyzkoušet a pak se teprv rozhodnout
Gatita Skvělá je
.
viktorka_od splavu No to teda neni jedno, v krámě ti daj přesnou tvrdost, šířku, typ podle toho jak a kde budeš lyžovat, v tom jsou strašný rozdíly
Ubrus/decku na stul v obyvaku (je to takove dlouhe prostirani 35x120 cm, rika se tomu nejak cesky?)

Mutziputzi No jo vlastne, to bude super!
RE teechip, mely jsme se mrknout na hodnoceni, je to katastrofa jako!! Ufff
0zero7 No to mi neřikej!![]()
Mutziputzi jako cert vem 40 babek, ale chtela jsem to tricko, vypada to, ze je to jeden velkej scam, grrrr. Jeste to zkusim poresit, je tam telefon, ale prej to nikdo nebere a nebo to ani nezvoni
0zero7 To sme ukázkový střeva ovšem co?![]()
Mutziputzi NO TO TEDA!! Nejakej Lee Dement mi odepsal, ze prej muzes track your order, ehm to asi ne, kdyz nemam tr #, jeziiiiiis!!! To jsme teda nevychytaly Mutzi haha
Friga myslim, ze se tomu rika behoun :)
0zero7 Hele a to sem málem vobjednala eště jedno
..no až přijedu taky na ně vlítnu!
fotoobrázek :

Mutziputzi No jo vlastne, to bude super!
RE teechip, mely jsme se mrknout na hodnoceni, je to katastrofa jako!! Ufff
Teda asi pozdě, ale k těm trikam, můžu potvrdit celkem zklamání. Teda bylo to jiné triko, pro syna, taky jsem to objednala z nějakýho okamžitýho popudu. Přišlo celkem za dlouho, chtěla jsem na Halloween, přišlo po, byla tam nějaká kostra či co, na obrázku vypadalo moc pěkně, ale realita jiná. Jako dá se to nosit, ale ten střih je úplně jinej, jako uplně obyč triko a meteriál taky nic moc.
moonlight no uz se nemuzu dockat teda, dik za info, ja jim jeste pohrozim, ze uvidej!! ![]()
razorblade Diky, ja nad tim dneska docela dumala, asi zapominam cestinu ![]()
0zero7 Pořád můžeš doufat! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje