Ounz ja jsem taky dneska mela zemlovku od rodicu :)
Jídlo a vaření
baltik já si jí musela udělat sama :)
711990 mysíš ani ty rostlinný náhražky mléka a másla by nešly? vejce taky blbý? jinak může bejt i jen s jablkama, ta s tím tvarohem je takový luxus vydání imho. jo a jedla sem i švestkovou, ale jablka se nabízejí spíš..
Ounz krásnou žemlovku máš
clothilde děkuju :)
Ounz myslela sem s tim tvarohem no. Jinak vejce urcite ok, na peceni pouzivam Alsan a ovesny mliko. Asi kdyz se to hodne orumuje a osladi, mohlo by to jit:))
711990 mohlo! Ten rum pomůže hodně ![]()
Ounz vid
i kdyz teda minulej tejden ani ten rum nezachranil sodo z mandlovyho mlika k buchtickam. Byl to hnus i pres velkou snahu.
U nas dnes salat, peceny celer, pecena repa, zelene listi, trosku slaninu a cibule a cocka

711990 Jsem na tebe pyšná ![]()
Aranel
dik!
clothilde to je krásně barevný
711990 jako máš můj obdiv zato, že si s tim poradíš..protože vařist s některejma omezeníma je trochu peklo.
Ounz je to peklo, navic ja byla vzdycky tym maslo. Ale troufam si rict, ze v tom co pecu, to poznat neni a da se zvyknout. Navic nebudu kojit vecne, zejo![]()
Magráta já ted různě experimentuju. Barevnost je vedlejší produkt, salát byl snězený bez reptání ![]()
711990 Něco vo ty maturitě se tuhle psalo? ![]()
Potrefenáhusa no dyk rikam, uz jen kolik, 18,5 roku?![]()
Vzhledem k situaci jsem nucena vařit častěji než obvykle, tak jsem ráda za tohle vlákno, protože mi dochází inspirace.
Včera jsem servírovala kapustičky na zádíčka, dnes chci dělat květákové placičky. Nemáte prosím někdo po ruce osvědčený recept? Díky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY