viktorka_od splavu to asi bude tim, no...taky jsem to netusila!
Jídlo a vaření
711990 jsem ho koupila hrozně zvědavá asi před půl rokem, otevřela, ochutnala.. a ono to nechutná prostě vůbec nijak:-( takže až vyžerem poslední zásoby, budem se živit LSD![]()
711990 vřelé díky!
RoSa CO to je? Vypadá to velmi jedle.
Len Ještě jednou díky. Výborné
. Udělala jsem je tedy jen na pánvi (příště zvolím troubu), k tomu kysané zelí a super.
Sweet Potato Ja delam brokolicovou polevku bez smetany, taky se to da;-)' jako je to vlastne dobry:-D
RoSa Těch 12 kusů vajec jako fakt?
Karja A poradíš nějaké fígle, aby to bylo dobrý?
Zina je to pro 4 lidi
viktorka_od splavu To se píše u většiny receptů a my to pak sníme bez problémů ve dvou, ehm. Jestli je to pro 4 lidi doopravdy, tak dejme tomu, i když mi ta představa, jak do něčeho vrážím 12 vajec stejně přijde dost divoká.
Sweet Potato No, ja dam cibulku osmahnout, pak dam mouku kvuli zahusteni (dcera nemuze prave obyc smetanu, ale mouku muzes vynechat asi, ja davam kvuli sambovi ma rad huste polevky), po zasmazeni dam brokolici, brambory, a korenivou petrzel, zaliju vyvarem a varim, ke konci cesnek. Jeste na dochucenj pouzivam kousek zeleninoveho bujonu z DM, ten je chutove I slozenim fakt dobrej.
Zina ono to musí být dost vysoký, aby to bylo opravdu dobrý, 8 vajec pro dva uplně klidně
je fakt že pokud se něco prodává/píše jako porce pro dva, násobím 1,5 pro dva nebo x3 pro čtyři
Mám jeden ultra blbý dotaz. Můžu obyčejné droždí zamrazit? Mám 7 kostiček, až přijde krize. ![]()
Karja jj maminka tu brokolicovou dělá stejně, česnek je důležitej a ze dvě brambory, na závěr rozmixovat ale ne úplně dohladka, ale tak, aby v té hladké hmotě bylo sem tam do čeho kousnout:-)
tu smetanovou dělám podle florentýny
Zina kdyz delam fritatu pro 2, davam 7-8 vajec...takze vlastne je tech 12 malo:D
Alena_In jde to, ale radši bych ho zamrazovala už nějak naporcované. zmrzlé se to bohužel krájet nedá.
Bowle Díky moc.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY