Co je mouka 405, nahradím jí třeba jen obyčejnou hladkou? Koupila jsem si loni v Tchibu bábovičky a je u nich recept, ale na googlu jsem našla jen: T 405 Mouka umletá ze zrna, ze kterého byl odstraněn klíček a obal. Je to vlastně nejsvětlejší a tím pádem nejméně celozrnná mouka
Jídlo a vaření
Potrefenáhusa ale tam není ta 405![]()
Zu našla jsem, že je to nejsvětlejší typ celozrnné mouky, dala bych hladkou nebo klidně i polohrubou
U nas je zemla a elektricka a cert vyletel z elektricky! (oblubena synova riekanka:)
Elektrika říkala babička a taky apatyka. A vzhledem k nedostatku elektrik v rodným městě jsem si celý dětství myslela, že čert vyletěl z elektrický zásuvky :-).
Zina Dětství? Ehm, mně to došlo až teď, když o tom píšete ![]()
Zu mne taky![]()
Jimik Jé, to je pěkný a Kocourkov ![]()
![]()
@Zu v pohode, ja se to dozvedela na instaci vloni![]()
711990 Díkybohu, necítím se tak sama![]()
Jimik Já ten obrázek znám, takže nechyběla, ale jako malý se mi to prostě nespojilo, asi mi ani nedocvaklo, že to useklý je něco jako tramvaj!
Jimik nene... že ne
ja taky myslela, že čert vyletěl z elekrticke zásuvky ve zdi... šiš to jsou poznatky toto![]()
AprilTwelve Omlouvám se za destrukci dětských představ. Moje babička jezdila zásadně elektrikou, takže mi to přišlo jasné ![]()
Zu Nene!![]()
Jimik no my elektriku na vesnici neměly a ve větším městě jezdily jen trolejbusy... to bude prostě tím... a taky jsem jednou strčila tužku do zásuvky, tak vím, že se z ní blýská a tudíž z ní může vyletet čert ![]()
A abych nebyla úplně OT, tak dnes bylo klasické rizoto že zbytku peceneho masa a bylo to výborne.
Zarinya teď jsem se opatrně zeptala osmnáctiletého syna, odkudže vyletěl ten čert... Tak samozřejmě že že zásuvky.... A prý dlouho slyšel.. Červ vyletěl....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY