Setare jé, děkuju, bude hladká tedy! Tady se ale fakt človek dozví všechno![]()
Jídlo a vaření
A další dotaz, silikonový formičky vymazávat a vysypávat nebo jen vymazávat nebo vůbec nic není třeba? Ještě, že je ten virus, musela bych tím mým výtvorem obeslat celou parfumánii jako poděkování ![]()
Zu ano je to hladka.V nemecku kupuju jen tu.
Aranel mnam to mozem aj ja. A hlavne s tym neni robota ![]()
Mam otazku k tomu kvetaku po italsky. Nepredvarate ten karfiol? V recepte to nie je ale mne sa to minule pieklo snad hodinu a aj tak bol tvrdy. Tak neviem ci ta moja truba uz vobec nepecie
.
viktorka_od splavu Jasne, no ja jsem takova, ze si ty ceny nepamatuju taky, ale posledni dobou mi prijde, ze za to ovoce a zeleninu vydam majlant, uz jsem si rikala, ze je to nejakej muj dojem, a ze mi to jen prijde, ze z toho moc varim, tak mam velkou spotrebu;-)
Karja spotřebu mám taky, majlant to stojí, ale teď to fakt poskočilo úplně hrozně, když to leze postupně po padesátníku, nebo když změní obal/gramáž/.. a "nenápadně" při tom vytuní cenu, tak si taky nevšimnu. ale teď teda nestačím zírat. asiže lidi nakupujou jak urvaní, ať to stojí co to stojí, tak prostě můžou
Mrakoplas nepředvařuju, ale taky se mi peče dlouho. to mně ale všecko, obvykle časy v receptech násobím 2-3x /maso i zeleninu/
viktorka_od splavu Tak to snad nakoupim dalsi semene a vytesnim mame gerbery a meciky:-D.
viktorka_od splavu Karja s tymi cenami mate msi pravdu. Ja vobec netusim co kolko stoji ale dnes po nakupe som bola prekvapená, ze platim 88€
a to vacsina nakupu bolo ovocie a zelenina. A za tie vzdy platim "par supiek". Kupila som obrovsky kvetak, idem pozriet na uctenku co stal, ci ma neprekoti ![]()
Karja Není ještě na špenát brzy? U nás v noci fest mrzne a to jsme nížina, žádná Vysočina. Jinak se seje do řádků.
brrr mama uz spenat sadila. Teda chcela ale namiesto neho zasadila redkovku, tak vyberala semienka zo zeme, Popoluska jej mohla zavidiet
. Inak spenat uz mame, dnes som robila. (Zo sklenika).
brrr No nad tim jsem taky premyslela, ale na pytliku pisou brzen, tak brezen. Prikryju to nejakou tou tkaninou, plus neco dam do skleniku.
Mrakoplas jinak ten květák po tom čase co je v receptu teprv pustí vodu a je tvrdej jak štolverk a na chuť děsnej, po dost dlouhé době pak začne vypadat už nadějně a ve chvíli kdy se zdá spálenej (vršíčky už černají) tak je hotovej a moc dobrej:-)
viktorka_od splavu no presne! Ale to som prvy krat nevedela a stravnici cakali az uz hlady silhali ![]()
Karja Jo, blbě jsem to napsala, myslela jsem počkat teď těch pár dnů, než se zase oteplí (myslím od čtvrtka). I když těm semínkům se asi nic moc nestane. My jsme rodina zpozdilců, zatím máme jen pooráno, ale záhonky natož něco zasetého nám jako každoročně chybí. Rozjiždíme sezonu až v dubnu. ![]()
brrr Nemysli si, my krom skleniku taky nic nemame. Ja si udelam jen ten svuj kousek, na meciky to pripravovat nebudu;-)
Karja U nás to je většinou tak, že v tom dubnu nadšeně zasadíme, přes léto zalíváme a pak v plevelu hledáme výdobytky naši práce ![]()
Nejaky odkaz na tu koprivovou nadivku? Poslala jsem posly pro koprivy;-). Dam to do kurete, plus vedle, ale bude to takovej boj, bez masla, takze bud olej/flora nebo sadlo a bez uzeniny.
continuity Dnes jsem v Tescu koukala na květák, sakryš, ten jsem přece na něco chtěla, už zas nevim... A tos byla ty!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY