Lamicka hned bych si dala:-)
ale mela jsem kachnu

viktorka_od splavu kachnu mam rada, ale muz ji moc nemusi, tak si ji u maminky nebo v hospode
Upekla jsem dneska kus těch stehenních řízků s mrkví, petrželí, celerem a pórkem, k tomu štouchaný brambory a fakt se mi to povedlo.
Musím vymyslet co jiného k tomu ještě, kdo ví a napoví? Kořenovou zeleninu teď jíme pořád, už bych si dala i nějakou změnu. Ale nějakou konzervativní zeleninu, fenykl ani čekanku mi tu asi nikdo jíst nebude ![]()
žluťásek Celer, česnek a růžičkovou kapustu ![]()
brrr máš ozkousený? To zní zajímavě, tahle kombinace by mě nikdy nenapadla, ale všechno z toho mám ráda ![]()
U nás dnes nakonec nikoliv kruti stehna, ale pečené 3kg kuře ze statku - bylinky, česnek, citrony, plnotucny mliko. K tomu pár brambor hozenych do pekáče a hlavička. A zelená kremova polévka.
Moje prvni mazance. Kvasove podle Maskrtnice. Hodne jsem se bala, ze se nepovedou, protoze by mi bylo lito surovin, prace a energie, ale jsou uzasny.

žluťásek Normálně dělám kombinaci celer, mrkev, česnek, pórek (+ nástavba: hořčice a šlehačka), ale občas, když mám zbytek kapustiček, tak je tam mrsknu taky.
Lamicka šikovná, jsou krásný. A dobrý, co?
Ounz diky
mam z nich radost. Jo, jsou vyborne. Jeden uz je skoro pryc.
Lamicka už teď nebudete chtít jiný :) ani vánočku..
Lamicka Premiéra a hned kváskový, jsi dobrá![]()
Šlehačkový beránek dle apetitu. Ručička aranžovala mláďátka ![]()
Ounz To verim :). Jsem rada, ze jsem se rozhoupala k sladkemu peceni z kvasu a hlavne jsou super recepty a postupy od Maskrtnice.
Lamicka jj, dělá to fakt dobře
Lamicka ja mam podle ní zaděláno na druhý pokus... ten první skončil mazancovym korpusem, protože jsem ho asi nrdopekla, pichla pro kontrolu spějli a on mi spadnul, ale chuťově dobrota. tak si budu držet palce, péct budu zitra
AprilTwelve taky budu drzet palce.
My meli dnes red currry s kvetakem a kuretem, tentokrat jsem udelala ryzi, deti Naan nemusi.
Curry super.
Lamicka Si šikovná, pekné sú.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.