AprilTwelve Povedly se ti krásně! Chleba peču z kvasku běžne, ale na mazance si netroufam :)
Jídlo a vaření
viktorka_od splavu polievka vyzerá úžasne .
A chválim všetky pekárky.
AprilTwelve krásný jsou, ten náš se taky naštěstí vyvedl. 
Dnes čokoládová....![]()

Biely kvet krasna opet!![]()
Biely kvet vypadá až nadpozemsky ![]()
Potrefenáhusa jejda, sem du zrovna s našima zmrsklinama..

k večeři s vajíčkovou pomazánkou, jak jinak:D
vanilka ježiš ten chleba bych si dala!
Potrefenáhusa viktorka_od splavu krasny housky, ty Cuketkovy vyzkouším :)
Biely kvet ta vypadá lákavě ![]()
Fakirka Díky za report, já se taky vrátím k jehněcímu, nezaujalo mě to.
ankou chleba taky pecu pravidelně, ale sladke jsem se odhodlala zkusit az teď a urcite budu zkouset dál. je to fakt chuťově úžasný, dělala jsem podle Maskrtnice a šlo to dobře. tak taky vyzkousej, budu držet palce
viktorka_od splavu housky budou muset být asi taky jak tak na to koukám ![]()
Catherinne taky krása, sledovala jsem to včera ve vinárně a držela palce, ať to stihnete do soutěže ![]()
AprilTwelve :-) já je mám teda z kvasnic, ale s těstem se pracovalo uplně skvěle, sama jsem překvapená. (tip od Dadoo https://www.youtube.com/watch?v=DvZHNhQH4NA&feature=youtu.be) na chuť mám ale raději chleba, hlavně tu křupavou kůrku![]()
viktorka_od splavu ja delam housky podle Cuketky taky z kvasnic. mívají úspěch. z kvasku jsem nezkousela ještě. ale tak asi bude ještě příležitost
AprilTwelve jak na to koukám tak ten recept je asi stejný (ostatně na tom asi není co jiného vymyslet:-) ale měla jsem tu variantu máslo+mléko místo sádlo+voda. oni to tam hňácají ručně a průběžně ještě přidávají mouku, já to dělala jen v robotu, a taky jsem 2x přisypala
viktorka_od splavu máslo mléko je už takové jakoby sladké, to sádlo a voda jsou klasickému pečivo blíž a víc mi to i chutná
AprilTwelve máš pravdu, jsou takové buchtovité, muži hrozně chutnají, mně už míň. příště sádlo![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025