Náš olovrant, dukátové buchtičky. Prvýkrát som robila domáce.

Náš olovrant, dukátové buchtičky. Prvýkrát som robila domáce.

Mňam! Jo, tuky jsou fajn.:)
Biely kvet domáce sú domáce![]()
viktorka_od splavu
s maslom to máme rovnako.
viktorka_od splavu Mazanec/vánočka jedině s pořádným kouskem másla ![]()
milacka letos mi konečně vyrostla pořádná pažitka, takže k večeři

brrr viktorka_od splavu mazanec musí být s máslem :) ale to musí jít namazat! ![]()
ale v lednicce mám na máslo speciální přihradku a z ní je měkčí
Tulipe já to máslo obvykle vytahuju předem z ledničky (když ráno vstanu tak dětem k snídani, když je škola, nebo před studenou večeří) ale sama pro sebe mám nejraději ty studený plátky co nejdou rozetřít:-)
U nás se dnes to trhané maso ze včerejška cpalo do kupovaných hamburgerových housek. Ale s mužem jsme si tam dali hodně jalapenos a dobre to bylo moc.
viktorka_od splavu stroganoff je výborný.
Ja vubec mám rada hovězí s kyselou okurkou.
continuity no popravdě já teplej vokurek nepozřu
ale koupila jsem kapary z italskýho týdne v lidlu (ne ty malinký co mají furt, ty jsou o ničem) a super
Podle jejich receptu Eska chleba....my ho hned půlku sežrali ![]()

Potrefenáhusa Krása! Tak to má být
čerstvej je nejlepší!
Potrefenáhusa je to tenhle recept? https://protisedi.cz/recept-na-skvely-chleba-od-lidi-z-esky/
Ava Jo, je.Doporucuju dat o něco min soli teda
Potrefenáhusa vždy, keď vidím tvoje chleby, chcem sa naučiť kváskovať a piecť rovnako pekné a chrumkavé chleby. Mne sa celý proces zdá zložitý, časovo náročný, ale chápem, že pri tvojej zručnosti by si mi to vyhovorila.
Potrefenáhusa díky, zkusím!
milacka Není, fakt, jde jen o to, začít (jako se vsim)
Tak to je nádhera sama! ![]()
My meli dnes red currry s kvetakem a kuretem, tentokrat jsem udelala ryzi, deti Naan nemusi.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.