Klara Díky, vypátrala jsem. Můžu časem zkusit verzi ovesné/máslové, co je lepší ![]()

Klara Díky, vypátrala jsem. Můžu časem zkusit verzi ovesné/máslové, co je lepší ![]()

coralline Zuzanky v Lídlu. (dělají bez polevy a polomáčené)
Ava Díky, taky si píšu.
coralline jestli to puvodne v tom receptu nebyly takove ty Digestive susenky (V Tescu znacka McVities jako original nebo kopie Emco)
coralline Vyzerajú dobre tie arašidové rezy. Nerozumiem ale tomu, či to arašidové maslo sa mieša s čokoládou, lebo na tej fotke sa mi vidí, že čokoláda ja na vrchu samostatne. Ty si to ako pochopila? Mne sa zdá, že to arašidové maslo je naspodu s tými sušienkami. ![]()
slniecko smaltované plechy v různých rozměrech má ORION - domácí potřeby
@coralline v Lidlu mají vynikající ovesny sušenky. Jmenuji se Zuzanky. Mají je jak čisté, tak polomacene. Jsou super!
Ava bylas rychlejší. ![]()
Dadoo já sem to tvoje namáčení zkusila na kuřecí prsa, ze kterých sem ale pak dělala směs se zeleninou a houbama. Bylo to v hustým řeckým jogurtu a udělalo to takvou zvláštní bledou barvu :) no ale výsledek byl moc dobrej. Ty řízky sem nezkoušela, mám ráda klasiku.
Ounz těch řízků se neboj, to je klasika. Když do jogurtu nedáš koření, výsledkem je klasický kuřecí řízek, jenom neskutečně šťavnatý. Navíc rychlejší než trojobal.
A s dochucovanim mraky variant. ![]()
Dadoo Oki. Zkusím.
Dadoo protože jsou moje oblíbený ![]()
Biely kvet 130 gr se smíchá se sušenkama a menší část 30 gr se smíchá s čokoládou.
baltik Taky mě napadlo, jestli se něco neztratilo v překladu. Ještě mě napadly oat cakes, ale z toho by to taky asi bylo pilinový.
Biely kvet Arašídové máslo je v sušenkách i v polevě (rozpuštěný s tou čokoládou). V polevě mi připadá přebytečný, to stejně nebude poznat.
Pokus číslo 2, trochu tmavší ako prvý.
Hore som ho nožikom narezala, ale praskol na boku, snáď bude chutný aj vo vnútri. Potrebujem nutne žiletku.
Pohlednice ďakujem!!!
baltik teflón práve mama absolútne nechce.
Biely kvet 130 gr se smíchá se sušenkama a menší část 30 gr se smíchá s čokoládou.
Ďakujem.![]()
milacka Je krásný
A ta prasklina je vždycky nej
Ounz těch řízků se neboj, to je klasika. Když do jogurtu nedáš koření, výsledkem je klasický kuřecí řízek, jenom neskutečně šťavnatý. Navíc rychlejší než trojobal.
hm, muz tvrdi ze nejsou stejny, ze chutnaji jinak, a dozaduje se klasiky
pritom a) naucil me je on b) mne chutnaji vic c)
je to rychlejsi
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.