notna a jak ae prosimte spravne reze rohlik?![]()
Jídlo a vaření
711990 však on tě smich prejde ![]()
U každého dítěte se řeže jinak a těch způsobu je bezpočet.
continuity Co u každého dítěte, ale u jednoho dítěte klidně jinak pokud je se sýrem, se šunkou nebo s marmeládou! To jsou zcela rozdílná jídla!
Ale já si popravdě ještě pamatuju, jak jsem jako dítě nerada jedla jinde než doma, protože se mi nechtělo vysvětlovat, co je na té cizí úpravě špatně, takže já mám pro ty děti pochopení :o)
To jsem se nedozvěděla, protože seděla u stolu nad tím rohlíkem s očima plných slz. Moje dítě mi vysvětlilo, co se děje. Pak to teda vyřešil suchý rohlík vcelku bez šunky.
A to máme v kamaradech dítě, který pije jen červený piti, ji vývar, rajskou a rizoto.
Ale máš naději, že Tonda může kamarádit s někým jako je moje dítě. Ji všechno kromě jater a produktů zabijačky :-D
Jo to mi jdete do rany, vcera jsem namazala dceri po vydatnem skandovani ,,chleba chleba,, chleba s maslem a tunakem. dala to do pusy, razem hodila na zem a rekla ,,tak takhle ne,,! Nejsou ji ani dva. Pak toho tunaka jedla z krabicky a zakusovala chlebem.
Co udelat ze zbytku peceneho kurete krome rizota? Schvalne ho.pecu vic, ze to zitra zpracuju, ale chtela bych ty obycejne siroke nudle s kousky nejak vylepsit. Mam i ryzove nudle, nebranim se nejake cine, ale to bych asi musela mit to maso nejak nalozene a jinak pecene nez po cesku. Proste aby z toho bylo dobry chutny jidlo, ne na prvni pohled volajici zbytky!
Karja
tak takhle ne!
siroke nudle s pecenym kuretem jsou fajn.....neco jako salat.Muzes dat co dum dal.Redkvicky,i zampiony,salat,vejce....majonezu,,trochu horcice.......
notna Takových kamarádů my máme. Někteří opravdu jí jen asi 3 jídla a to i ve školní jídelně, neumím si představit to platit. Mám dokonce kamarádku, kde dítě jí denně jen řízek s rohlíkem k obědu.
Když u nás někdo řeší přepůlení rohlíku, tak si říkám, že moje dítě které nejí bílé a zelené věci je v pohodě
. On nejí nic mléčného a vařenou zeleninu.
Dnes u nás budou tortily s kuřecím masem a guacamole. Kuřecí burrito. To je sice zelené, ale nevařené, tak to projde.
notna to by me teda stejne zajimalo. Vzdyt rohlik se da max rozkrojit nebo prepulit. U chleba chapu, to je na pulku, ctvrtku, osminku, ctverecky....:D ale teda ja takhle doma neterorizovala.
Muj bracha ovsem do dneska ma nejradsi rejzi s hnedou omackou. ![]()
notna Renusatko taky máme takové kamarády :) jeden extrém jí jen rohlíky, hranolky, řízek, suché přílohy, pije Jupíka a jí čisté vývary. Je vysoký, hubený, ale ne vyzáblý a je velký sportovec. Těžko říct, kde se stala chyba, jeho maminka to řeší, ale chlapec raději hladoví, než by snědl něco mimo svůj rámec.
Jednou jsem mu u nás dávala můj famózní vývar, odstranila jsem všechno maso, nudle, zeleninu a on přesto neomylně na dně nechal tři tenoučké julienne nudličky mrkve.
notna No hele, ale jsi si jistá, že tvoje dítě jí všechno i na návštěvě? ![]()
Jinak já teda cizí děti taky nerada hostím, vždycky je to propadák!!!
Garfie ja se totiz vsadim, ze i kdyby jim clovek naserviroval misu gumovejch medvidku se zmrzlinou, minimalne jeden bude prskat![]()
711990
JO!
u úplně malých dětí to nejde, ale od školky vejš se mi osvědčilo dát prostě všechno na stůl a každý si tam najde to své (jinak bychom byli asi hladem, páč každej jí něco jinýho a to co jí ten druhej tak první v žádným případě ne![]()
odpadne tím i problém, že někdo něco divně ukrojil, protože část rodiny jí rohlíky vcelku a druhá rozkrojený, krajíčky na polovic a nebo maxi krajíce přes celej talíř ukusovat atp:P
notna No hele, ale jsi si jistá, že tvoje dítě jí všechno i na návštěvě?
na návštěvě nevím, ale na táboře ji i věci, který by doma nevzala do pusy!
viktorka_od splavu jak píšu, to jsme udelali, na stole bylo pět různých druhů jídla, všechno obecně dětma oblibeneho a dítko si vzalo suchej rohlík. Do rána hlady neumrelo a po poledni jsme vrátili mamince. ![]()
notna No hele, ale jsi si jistá, že tvoje dítě jí všechno i na návštěvě?
Sní všechno, sice ne třeba moc toho, co jí moc nejede, ale sní. S jídlem se vyřádila dostatečně na mě, když odmítala vzít do úst příkrmy. To jsem tehdy kamarádkám zase záviděla já ty děti otvírající pusinku. Už teda přesně nevím, musela bych se podívat do deníku, ale ona myslím odmítala říct i slovo ham, přestože mluvila velmi brzy :-)
Ona trýzní maminky kamarádů zase jiným způsobem. Jednou mi ji kamarádka vrátila po víkendu se slovy, ať se nezlobím, ale že už ji hlídat nebude, protože z toho, jak pořád mluví a ptá se a všechno musí zkusit, ji chytla migréna :-D Kamarádka má dítě tichého introverta :-D
711990 Mě ten rohlík taky hodně zajímal. Ptala jsem se maminky, ale ta jen mávla rukou, ať to neřeším, že ona je prostě taková. Maminku jsem znala jen z běžného styku ze školky, tak jsem si netroufla víc vyzvídat.
notna
ja taky moc mluvila! Mamka mi vzdycky rikala, at se nevysiluju mluvenim![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025