milacka pohledově jo, ale ještě jsem ho nenařízla. Zato ty jsi evidentně talent!
Jídlo a vaření
milacka ty rovnou vyrabis profichleby.![]()
Zarinya
Ide to aj bez ošatky, tú nepotrebujem, ale tú rúru áno.
Potrefenáhusa išlo tam instantné droždie, a to moje má záruku do 24. 8. No neva, časovo je pre mňa ten recept ok, keďže som doma, tak zajtra dám druhé kolo a uvidím :-)
se taky musím pochlubit... klasicka Šumava podle cuketky, kynuta teda přes noc. Po dnesni večeři je ho půlka.
AprilTwelve Krásny! ![]()
tv Mě zas psaní "hříbkové" úplně rozložilo význam toho slova :-) Zásoba hříbků je teda sen... miluju houbičky na jakýkoliv způsob, strašně se těším na sezónu lišek a moc doufám, že letos někde koupím i trochu smržů.
Hele, ja dostala minuly tyden osatku plnou smrzu od sefa! Patnact let tady ziju, a teprve letos jsem se dozvedela, ze tady rostou smrzi - a ze existuji i Americane, kteri chodi na houby ![]()
Smrze jsem si udelala uplne jednoduse na masle, s troskou soli a pepre. Vyborny!!!
AprilTwelve Ten je
.
milacka Ořechový chleba ![]()
.
No pěkně, zatím ČNB prognóza souhlasí,.tak doufám, že dopadne i ta druhá půlka a inflace bude kolem těch 2% ( i když na začátku krize mluvili i o riziku deflace).
continuity No.tak musime stridat pstruha s kuretem no! Mym sazenickam se vubec nedari, ja se samopestitelstvym nespasim!
AprilTwelve Šumavu chcem vyskúšať, máš ho pekne prepečený, verím, že domáci chlieb sa v utierke dlho neohreje a veľmi rýchlo sa zje
.
Karja
tak vy máte ryby samozásobením, to je jednoduchý, dáte se na tu ketodietu a vyřešený![]()
viktorka_od splavu To je fakt, mame jednou tydne no:-D. Plus dary cele sire rodine a taky jim obcas daruji i zivot;-)
Karja no asi tak, dnes jsem koupila malinkatý květák za 67 Kč.
viktorka_od splavu To je fakt, mame jednou tydne no:-D. Plus dary cele sire rodine a taky jim obcas daruji i zivot;-)
muzes rozjet barterový obchod
continuity No jako ja teda za tu cenu kvetak ani brokolici nekupuji, ale osmelim se pak v souvislosti s prvnimi prikrmy. Ale zaujalo me, ze mrazena brokolice je zatim dost levna;-).
Jeste me napada, je ted mozne koupit dyni? Uz 14 dni jsem ji nevidela, tak mozna na jare uz nejsou?
Karja když květák je jedna z mála zelenin,co to dítě ji.
dyni mám jednu už pár tydnu na parapetu, takže asi to jde. Musím ji už taky upéct.
Ale teď tu dvakrát nocovali děti od sousedu a musím říct, že ty moje jsou, co se jídla týče, úplně zlaté. Včera byla v nabidce dvojí pizza, rýže a kuře od obeda, míchaná vajíčka a děvce snedlo k večeři půlku rohlíku a v devet misku kakaovych krupek? Neobedvala vůbec, ve tři šla domů a maminka ji něco uvařila. Já si dělala starost s tou musakou, ale muz mi řekl, že je úplně jedno, co uvařím, jíst to stejně nebude. ![]()
continuity to by mně chutnalo,myslím ta pecena rýže evropské chuti. Jsem nějak pozadu.
continuity Pokud má dítě na návštěvě kamarády, vařím těstoviny s kečupem nebo krupičnou kaši. To jedi všichni. Jinak by mě z toho kleplo. Dokonce i rohlík s máslem a šunkou byl problém. Někdo to nejedl, protože máslo, někdo protože špatně rozříznutý rohlík ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025