nellielovett moc děkuju, vyzkouším! Chutná mi s kečupem, i s tatarkou.![]()
Jídlo a vaření
Biely kvet barbucha Magráta Tulipe Zarinya Ava Miru ďakujem moc, o to viac ma to teší, že ja tie fotky nejako neriešim, len cvaknem.
barbucha nie je to fakt nič zložité, treba len začať. A dajú sa piecť aj bez ceremónií okolo chleba, napr. Šumava. Zajtra idem piecť štvrtý v poradí. Prekonaj sa, zožeň kvások a šup. Ja ani ošatku nemám, len obyčajný cedník.
Magráta Instagram som si pred pár dňami založila, ale zatiaľ tam nemám žiadnu fotku.
Zatiaľ![]()
Chlieb je postriekaný oliváčom, kozí syr, materina dúška s kvetmi, mäta a zasypané mletým makom s cukrom. Kozí syr si pýta trochu sladkosti, vymyslená kombinácia, ale chutil vynikajúco.
viktorka_od splavu
Grenadýr marš je moc dobrej! Recept zní strašlivě, ale stojí to za to
U nás sa tomu hovorí granadýrsky pochod.
A naozaj stojí za to.
...a jak Tě na insta najdeme.?![]()
Miru napíšem SZ
Simvás nechte toho s těma langošema, dala bych si teďka a přece nebudu smažit jen pro sebe! Jinak moje teta, která je uměla moc dobrý do těsta přidávala vařenej brambor
Ounz Ja som sa na ne tiež namotala, víkend bude v znamení langošov.
Chlieb je postriekaný oliváčom, kozí syr, materina dúška s kvetmi, mäta a zasypané mletým makom s cukrom. Kozí syr si pýta trochu sladkosti, vymyslená kombinácia, ale chutil vynikajúco.
Teda, ty máš nápady!
To by niekoho len tak nenapadlo. Nechceš si založiť reštauráciu? Budeme v nej mávať zrazy. Parfémové.![]()
Biely kvet Založím, ale len pre parfumové zrazy u mňa![]()
Večeře že zbytků ![]()
Pečena rýže, technologie azijská, chutě evropské.

nellielovett
Super, vyzkouším, díky moc!
Nemáte prosím tip na něco na hribkach? Potřebuju se zbavit loňských zásob v mrazáku a vždy jsem dělala max omáčku a smaženici.
tv Hříbkové rizoto, hříbková pomazánka, kuře pečené s hříbkovou nádivku, kuba, paštika s hříbky?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025