Jídlo a vaření
Renusatko Tak tohle bude jistě velký charakter a vnitřní krása. A mandle navrch![]()
Mha Jestli vevnitř vůbec něco bude. ![]()
Renusatko Hele, ponoř se u snídaně do (jeho) nitra a pak podej obrazovou zprávu. Podle mě nezbude ani drobeček.![]()
Karoleena To je krása, jako z katalgogu
.
Renusatko Tak tohle bude jistě velký charakter a vnitřní krása. A mandle navrch
Přesně (a útrpně koukám na své cukroví). ![]()
Renusatko Tak co, nevedelas, zda bublaninu nebo vanocku, tak sis poradila!
Ja mam dva druhy, jeden je osklivejsi nez druhej a jeste hnusne chutnaj:-D. Ale 25 jdeme k sestre, tak jim to tam vyzeru a aspon teda nebudu tak zrat doma. Mamka ma jen pernicky pro deti a kremrole, takze my ani letos nenabereme!
Renusatko
ta je velice podobná té mojí! sice jsem ji napíchala špejlema že byla jak jehelníček, ale stejně se překotila a rozpleskla. no, a už je snězená, ještěže muž upekl druhou výstavní abych mohla něco dovézt mamince
Mha haha no já jsem se nesla jak pávice jak jsem to všecko zařídila a chlapečkové šikovní nádherně napekli, já jen ušólala kuličky... dovezu to mamince a ona vytáhla krabici od tety, že budem měnit.. eh. pidi ježeček s čumáčkem, očkama, bodlinkama, stojící na maličkém lineckém kolečku porostlém travičkou. atd atd, snad 30 druhů tak 3cm v průměru, vše do detailu propracované![]()
Karja závidím ti! já jim na to nakoupila xylitol, takže letos žeru![]()
viktorka_od splavu toho ježečka chci vidět!
continuity v popředí je naše linecké![]()

Snídaně připravena
viktorka_od splavu Mha Tak než jsme přišli z večerní procházky, tak mají kluci kus pryč a prej je dobrá![]()
Evaeva V kolik? ![]()
viktorka_od splavu Ten ježek je krásnej. Nevím proč, ale ježci jsou mi hrozně sympatičtí
. A povedený je i zbytek nabídky.
viktorka_od splavu ňuňu!
Já teda letos nezvládla ani čokoládovou polevu. Ono se to sni i tak a otravuje mě to i běžně a teď nám alespoň výmluvu, kdyz mi není dobře ![]()
whiskas v kolik co? Budeme snídat? Doufám, že ne dřív jak v osm;)
Evaeva Je krásná, tak já jen, aby do rána vydržela. Ale na 8. by něco zbýt mohlo.
whiskas díky, fotka klame, trochu se rozjela, ale na chuť to vliv nemá. Do rána vydrží. Kluci si sami neukrojí a muž ví, že nemůže![]()
viktorka_od splavu mně se teda víc líbí tvoje linecký, než ten ježek ![]()
Janulik03 si mala použiť takéto niečo a mala by si ušetrenú prácu :)

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY