jak to bylo s těmi nepodarky? dát na stůl a zmiznou?![]()

jak to bylo s těmi nepodarky? dát na stůl a zmiznou?![]()

999 mam zpozdeni, mela jsem volno a celej den jidlo, pedikura, bubliny, syry a nakupy s kamoskou. Promin!! Jak to dopadlo? Krevety zni super!!
0zero7 Bude to dnes večer, krevety mám luxusní, tak snad to klapne :-).
Janulik03 Jestli napeces, beru batoh a jdu i pesky![]()
viktorka_od splavu Jak je to krásné naaranzovane, aby nezmizelo i to jmelí...
U nás se tohle teda považuje za hezké kousky, ty perfekcionistko.
Janulik03 eee, tak to mam fakt hnusny, a to mi nikdo ani nepomahal:-D
Mha uz nemam nic len vanilkove rohliky a medovniky. Vsetko niekto pozral. Vecer pridem domov a idem zas na to. ![]()
Janulik03 samozrejme te lituju. No ale zaroven nemam tak cerne svedomi, ze mam jenom pernicky a chystam si dnes vecer pustit nejaky film a udelat kulicky a upect korpus na dort. Ze bych zkusila jeste ty tvoje susenky
? Recept uz tady asi nekde bude.
Janulik03 Předpokládám pachatel neznámý nebo ono samo?
Slíbila jsem dětem na vánoce trubičky, máte někdo tip na dobrou náplň? Dělám obyčejný sníh z bílků s citronovou šťávou, takový ten, co na vzduchu tvrdne, pokud má šanci.
viktorka_od splavu Mam ti vyrotit nasi "pernikovou" chaloupku? Mohla by klidne ucinkovat v Zahada Blair Witch.![]()
Luna ANO!
Černá kočka nelituj ja to robim rada.
Mha samo sa to
trubicky nerobim neviem ich to rada kupim od susedy taje nimi preslavena. Za to ju zas budem vozit z mesta domov alebo tak nieco ![]()
Mha trubičky jsem letos dělala poprvé, podle Vaňka, bílky se měly ušlehat s cukrovým rozvarem a teda už nikdy více. Rozvar po pár hodinách z trubiček vytekl. Možná to bylo rukama, ale bílky s citronovou šťávou zní dobře, příště to rak zkusím
právě jsem málem udělala vánočku bez tuku. to mám za to, že jsem si myslela, že si ten recept pamatuju ![]()
Asi jsem spálila karamel do sirupu, cochci zítra strčit do punče. ![]()
olte S cukrovym rozvarem jsem dělala taky, ale přišlo mi, že je výsledek stejný a víc špinavého nádobí. Bílky místo vaření ve vodní lázní strcim na 30 vteřin do mikrovlnky.
Uffff!!! Cukroví zabaleno, vaječňák (kterej jsem vůbec nechtěla dělat, ale tolikrát jsem tady o něm četla, až se to ňák stalo :D) už pár dní odpočívá v lednici, ještě za hoďku upletu vánočku a je to!

Karoleena Máš to jak do časopisu. ![]()
Já se můžu přidat jen k pohromám![]()
. Nešla i uplést jedna vánočka, tak mi manžel radil, ať z ní udělám mazanec. Nechtěla jsem a teď z toho mám buchtu na celej plech. Placatou
.
Karoleena máš to krásný. Já jsem letos trpěla nechutí péct, fakt mi to nebavilo (což jiný roky fakt baví) a ještě mi to přijde nejaký nepovedený..vánoční nálada letos nula.
a obarvila jsem si vánočku portským, ale to jediný nevadí, je moc dobrá i s tim :)
Renusatko Ja jsem se na vanocku zatim vybodla. Porad mam ambice, tak treba to nakonec spacham. Nejak me nic nebavi![]()
Luna No až ji vytáhnu, tak vám ji vyfotím![]()
. Cizí neštěstí vždy potěší.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.