Jídlo a vaření
Sweet Potato mne ho zase tchyne vyvalela na tlusto a vi, ze to nenavidim
A rozkaz znel: ja si to udelam sama az se vratim
Tak na "zachování" vánočky jsem našla několik verzí - alobal, utěrka, pečící papír ... Tak jsem ji šoupla do utěrky.
whiskas igeliťák...
Sweet Potato myslim ze je to cokoladou. Take ako tvoje mala dcerapo pouziti 75% cokolady. Ja zasadne iba klasiku na varenie a najlepsie sa mi osvedcila z lidla. Ziadne gurmanske vysoko percentne cokolady. Ale na chuti to nevadi. Rada by som tie tvoje s chilli ochutnala.
Moje uz zjedene

PotrefenáhusaOpravdu? Asi v tom hledám příliš vědu
. Ale ta vánočka je tak krásná (a dobrá), že bych ji nerada zničila
, proto ten pitomý dotaz. Ty hodně pečeš, tak určitě víš čo a ako. Díky.
Nejaku tip na jeleni kytu?
Candance na zelenine?,jen mrkev, celer,petrzel,bobkovy list,nove koreni a k tomu br.knedlik nebo noky,....nam hodi se i brusinky
A ještě jedna cukrovní stížnost - holky mi slepily linecké sladkou jahodovou marmeládou
Rozkaz zněl jasně - rybízová je červená a je ve sklepě...
Naši kluci to tak chtějí schválně. Tak máme dvoje linecké. Kytičky s jahodouvou a srdíčka s rybízovou. Zase mi ale nikdo nepomáhá, tak já bych brala ty tvoje holky ![]()
Janulik03 Teda ale ty je máš krásné! Já vzorně poslechla recept (ten od tebe), kde stálo 70% a víc.
Nechat odležet s roztlucenym novým kořením, pepřem a jalovcem, červené víno jelenovi neškodí, jen pivo nerad. Upect v tom nálevu spolu s rajčaty, mrkví, celerem. Nejlépe pomalu a dlouze.
Pokud to byl starší pán nebo dáma v letech, dát před pečením na hodinku do papiňáku.
Sweet Potato uz sim si moju chybu uvedomila ze som ta neupozornila na toto. Prijmi moje uprimne ospravedlnenie a ako pravy kajucnik by som to rada odcinila. ![]()
![]()
Sweet Potato ja jsem je trochu přiťápla na placku.
Sweet Potato Janulik03 Ehm ehm, naseptavam: trest je jasný, upeces tři plechy cukroví pro někoho z parfu (třeba pro Mhu)
continuity Já předpokládala, že se rozťápnou samy.
Janulik03 Ajajáj, to bude drahé!![]()
Mha ehm napeciem ale ako dorucit? ![]()
Janulik03 Super, ja tan dala nejakou obycejnou! Ted to mam na noc v lednici, snad to tomu nevadi;-). Ja mam jen kokosove pracny a vypadaji I chutnaji hnusne, tak neco dobryho by se hodilo:-D.
Karja neboj to sa neda pokazit. Ked chces pomocnika tak si ten cukor daj do dozy a mala moze gulky obalit trasenim v doze. Menej bordelu bude. Bude to super ![]()
Janulik03 Bezva napad!
Karja ehm vyskusane za teba tiez mavam malych pomocnikov ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY