andulka01 sis takhle jsem pekla první kvaskovy mazanec letos... bála jsem se přípaleni a rázem z toho měla mazancovy korpus jak to spadlo. ale chuťově i tak výborný... tak neboj, to se sní ![]()
Jídlo a vaření
andulka01 Díky :-).Ta ryba mě taky napadla, je to moje oblíbené jídlo v NOI :-). Ty tygři krevety se salátem by byly možná vhodnější, máš nějaký recept, nebo to taky najdu u Jameiho?
999 co Pad Thai?
continuity To by asi taky šlo :-). Jedu pro krevety, pak se uvidí.
andulka01 Díky, to je přesně ono, rychlé sexy jídlo :-).
A já vám sem dám inspiraci na úplně nesexy jídlo. Ale fronta byla dost dlouhá, takže kdo ví, jaké byly ingredience... 
Myslite, ze ty popraskane susenky jsou dobrej napad delat s malou dcerou? Pracny jsme zvladly:-D Spis jestli se to nematla a neni z toho bordel, testo si udelam den predem.
Karja já je dělala se synem a paráda. Já dělala kuličky, on obalovali v cukru. Cukr samozřejmě všude okolo, ale to jsem uklidila snadno. Musím říct, že mi fakt pomohl. Navíc jsou moc dobré, akorát je nemám tak efektní (za to syn teda nemůže)
Evaeva :-D Tak uvidime! No mozna si na sebe siju bic a zitra budu akorat tak nervozni, ze to nestiham sdelat, to jsem cela ja;-)
Tady se ví všechno :-D. Rada na úly zafungovala skvěle
.
Prosím tedy CML o další rady:
Koupila jsem dnes "domácí"/máslové vánočky. Dotaz zní, jak vánočku nejlépe uchovat do Štědrého dne, aby byla stále výborná? Zabalit do utěrky a dát do lednice, nebo ji dát do igelitu a nechat v přirozeném prostředí (třeba v kredenci)? A dotaz č.2, jelikož jsem koupila jednu navíc a nakonec se neuplatnila, tak co s ní? Do mrazáku v igelitu? Děkuji :-)
A ještě jedna cukrovní stížnost - holky mi slepily linecké sladkou jahodovou marmeládou![]()
Rozkaz zněl jasně - rybízová je červená a je ve sklepě...
Sweet Potato Mně se na nich ta patina líbí a určitě chutnají skvěle.
Sweet Potato A jahodová byla kde?
whiskas s ulozenim neporadim,ale tamtu supni klidne do mrazaku a bude jak cerstva.Mozna bych ji nakrajela aby se dal vyndat jen potrebny kousek,ale jestli snite celou tak celou.![]()
Sweet Potato já je mám taky takové
Sweet Potato ja asi taky ty susenky vyzkousim,ale az pred Silvestrem,opet jsem zapomnela koupit tu cokoladu.![]()
Zarinya Díky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY