continuity ajajaj
Jídlo a vaření
711990 jo tak sem se trefila, tu moc v oblibě nemám..tak dobře nakup :)
Kan Jé to si pamatuju, že kdysi v pravěku přinesla domů mamka, nakonec jsme to fakt upekly a bylo to dobrý, ale myslím, že jsme pak nikomu nic nerozdávaly a přerušily tak řetězec štěstí! Důsledky už asi nedokážu zodpovědně zhodnotit, protože jsem na to úplně zapomněla, ale teď už to zase vím a je aspoň dobrý, že když se mi něco nepovede, můžu to svést na kletbu vatikánského chleba!!
já si matně vzpomínám že to ke mně dorazilo tak před pěti lety možná.. no upekla sem, sežralo se, tím to haslo![]()
711990 25 kilo mouky? To by se našim molům tuze líbilo.
Ounz mne krasne sedla, az dokud nesedla:D ted z ni zadelavam na pizzu tak uvidime
Název musím vymyslet. Nemůže se všechno jmenovat CDD (co dům dal)
navrhuji Tajemství. tak se jmenovala všechna jídla, která vařila maminka bráchovi, jemu totiž nic nechutnalo - mami co vaříš? guláš. to nemám rád! řízky. to nemám rád! tajemství. to.. to.. no tak nic.![]()
Sweet Potato no prave!![]()
711990 Nedostanes se do Makra? Tam maji ruzne specialni mouky v petikilovych balenich. Na ty psenicne jsem teda koukala jen zbezne, beru tam zitnou, a ta je vyborna.
viktorka_od splavu Tajemství je dobrý název. A to vatikánského jídlo nic nepřineslo, žádné benefity?
Myrtila dostanu! Sice teda slozite, protoze tam nesmej deti, coz znacne komplikuje situaci, ale lepsi je rozhodne zacit petikilovkou:D diky za tip!
Mha Jak by mohlo přinést benefity, když to Viktorka neposlala dál?
Jo tak, takže benefit žádný, ale nestihne pak člověka něco hrozného, jako třeba ujímání?
711990 No, prave protoze bez deti, tak ja se tam znova dostanu nejdriv, az mu bude deset a pohlida se doma sam
proto muzu dat jen takhle obecny tip.
Myrtila
hele ale to je prostor pro vytvoreni skupiny matek, ktery by si vzsjemne hlidaly deti pred Makrem!![]()
711990 To zni jako podnikatelský zamer!
Je ale pravda, ze jsem uz premyslela, jestli by me tam pustili s miminem na brise v satku, vzdyt i zeny s mimina podnikaji a treba by si tam potrebovaly nakoupit. Ze se tam nesmi motat batole, to chapu.
Mha
ja jsem hrozny neznaboh tak to asi nemelo ten spravny efekt:P
Sweet Potato tak ale zezrali sme posvatnou buchtu, prece!:-))
viktorka_od splavu Mě by to 100% nevykynulo, kvásek by zkysnul, zdechnul, protože nejpozději při třetím krmení bych brala Boží jméno nadarmo!
Myrtila nepustili, zkousela jsem to:( nebo mozna ze v jiny prodejne by se ustrnuli. Ale taky mi to prijde takovy nesikovny, no, ze kolikrat clovek jinak ani nemuze, nez s tim ditetem
711990 No, tak to se muzu uz jenom upinat k tomu, ze ten nas dlouhan brzo doroste do tech 140 cm, nebo kolik je ta jejich hranice. Chodime na manzelovu karticku, takze ja sama mam asi fakt smulu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY