Myrtila
ja taky chodim na sambovu, ale na to nikdo nekouka, ci je.
Jídlo a vaření
711990 Nekouká, chodím na firemní, kde jsem zaměstnanec a karta je na jméno člověka který tu už léta nepracuje :-) (samozřejmě schváleno firmou)
Myrtila Tak já už takhle chodím leta :-) A manžel chodí nakupovat na moji naprosto běžně!!
Všichni chodí ven s kartickama a já sedím doma a dělám jablečný koláč. ![]()
Mha Já seděla doma i s kartičkou 14 dní ![]()
andulka01 Tak to pro tebe musel být trest jako pro sportovkyni![]()
Mha Bejvávalo, strašně jsem zlenivěla a rozkydla a ztloustla moc. Ovšem návrat je v plánu, jen o něco posunutý Covidem.
andulka01 Já myslím, že přeháníš
Přijde jaro, jarní sporty a jarní salaty![]()
Já sice vůbec nejsem ovce, nenosím kuloty ani tybotycosenesmívyslovit a od těch zavinovacích šatů jsem jen chtěla odpomoc kolegyni, ehm, ale koupila jsem si maldonskou sůl. Nevíte na co? A nezvlhne a neslepí se?
Sweet Potato Koupilas to nejlepší možné. Nejlépe na dokončování jídel. Steak medium rare, na talíři posypat troškou a zlehynka opepřit. Kromě toho, že je to prostě dobrota, tak i velmi fotogenické. Světoví šéfkuchaři na ni přísahají. Mořské soli sbírám, maldonka je chuťově top, pak miluju chorvatskou sůl a severní Francii.
A zkus i uzenou maldonskou, zbožňuju ji třeba do zeleny čočky. Na letní rajčata, chřest, saláty...
Nezvlhne a neslepi se, fakt je báječná.
andulka01 Díky. Steaky jsme večeřeli (veverku teda), sůl jsem nachystala, ale pak jako už mnohokrát zjistila, že to vlastně solit netřeba.
Asi mi vydrží dlouho.
Sweet Potato Na všechno
Ale taky mi vydrží dlouho neboj
Já skoro nesolím, takže skončí většinou na zelenině, kterou mám slanou ráda.
Sweet Potato Tak steaky nesol před tepelnou úpravou a dej si maldonskou sůl až ně - stojí to za to :)
Tulipe Sweet Potato Přesně tak, solit až nakonec! Něžně. Steaky dávám na pánev úplně holé. A pak solím až na talíři (maldonskou, samozřejmě). Ty ostrůvky slané chuti jsou prostě boží.
Tulipe No to samozřejmě nedělám! Tss!![]()
711990 makro ma ted novou sluzbu m-objednavka se to jmenuje. da se naklikat objednavka a oni ji nachystaji do vydejoveho okynka na predem zvoleny den a hodinu. min. hodnota objednavky 1500 kc. napred se teda osobne musis zaregistrovat na recepci makra. tam se da zajit i s miminem. zatim jsem jen zaregistrovana, nenakupovala jsem, tak nevim jestli je u sluzby nejaka finta.
zimnivecer dekuju, mrknu na to!
Sweet Potato maldonska je skvělá!!! Jak píšou holky, na dokončení jídel úplně boží!!!! Chci stejk!!!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY