marieu U nás taky ne, jen já a to mě nebaví, dělám ji tak jednou do roka.
Jídlo a vaření
Dnes je u nás hnusne, tak som vypekala. Tvarohový koláč s ovocím a jablková bábovka. A muž práve objednal hamburgery s belgickými hranolkami. Skončím v pekle

... bábovka
- nedala bys, prosím, recept?
betsey ten kolac vypada uzasne.![]()
Jen si dej...i za mne.![]()
euridike robila som podľa tohto receptu
https://www.toprecepty.cz/recept/35157-jablkova-babovka-vyborna-a-jednoducha/
Zarinya díky ![]()
betsey ten koláč bych si dala, i ty burgery.
Sypaný tvarohový koláč lenivej ženy je veľmi ľahký na prípravu a božsky dobrý.

betsey vypadá to famózně jedle! Spíš hospodyňkovský nebe, ne?
marieu ak mi bude odpustené to obžerstvo, tak snáď aj hospodynkovske nebo
a diky
Já se dnes taky vybičovala, tvarůžková pomazánka, domácí chleba, pečený kuře se zeleninou a makový koláč bez mouky, nepoznávám se!!
Biely kvet Lenivá jsom veľmi
. Jaký je recept, prosím?
Garfie já dnes roastbeef a k večeři vývar. A Marlenku jsem koupila. ![]()
Ušetřený čas jsem věnovala stavbe lego domečku. ![]()
Tabea joj, a to jsi mi připomněla Kartoffelkäse ... budu muset zase udělat! recept v češtině jsem nenašla... jsou to: vařený brambory prolisovaný jako na bramborový knedlíky + kys.smetana + smetana + cibulka + sůl + pepř + muškátový oříšek + šnitlík navrch
já jsem dnes vařila polívku s miso pastou, nevím co mě to napadlo, ale bylo to překvapivě dobrý a dokonce to všichni jedli!![]()
3 šálky hladkej múky
1 šálka cukor krupice
1 vanilka
1 prášok do pečiva
Náplň:
3 tvarohy v papieri
1 vajce
1 šálka cukru
1 vanilka
500 ml mlieka
Hrozienka, ovocie
Sypké prísady zmiešame, polovicu nasypeme na vymastený plech alebo na papier, nalejeme plnku, ovocie, potom druhú polovicu sypkej zmesi. Na to nakrájame 125 g masla na plátky a upečieme.
Takto robím aj jablkový sypaný, plnka je potom len nastrúhame jablká, škorica, cukor.
Měla jsem práci z práce dneska, ale vybičovala jsem se a na zítřejší běžky udělala velkou hromadu bananovo-kokosovych livanečků. Díky za zdejší inspiraci, akorát už nevím kdo to byl.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY